Aksu Beko Çamaşır Makinesi Servisi

Yaptığımız Her İşe ve Kullandığımız Her Parçaya 1 YIL GARANTİ Vermekteyiz.

Aksu Beko Çamaşır Makinesi Servisi

Servis Ekiplerimiz tarafından servis hizmeti sırasında bütün tedbirlere dikkatle uyulmaktadır. Herşey Sağlığımız için ... Saygılarımızla.

☎️ 0507 803 1571

ANTALYA BEYAZ EŞYA TAMİRCİSİ

Aksu Beko Çamaşır Makinesi Servisi telefon, iletişim Antalya Beko Çamaşır Makinesi Servisi olarak sizlere bir telefon kadar Yakınız. Beko markalı Çamaşır Makinesinız için Antalya’daki Çamaşır Makinesi Servisi irtibat numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Antalya’da Çamaşır Makinesi Uzman Servisiyiz ve Antalya Çamaşır Makinesi Servisi olarak sizlere Çamaşır Makinesi markasıyla ilgili en iyi Çamaşır Makinesi teknik servis hizmetini size bir telefon uzaklığında sunuyoruz. Antalya Çamaşır Makinesi Servisi olarak sizlere Çamaşır Makinesi servis hizmetini kesintisiz sunmaktayız.

Antalya Çamaşır Makinesi olarak yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan garantilidir. servis ve parça değişimi servis fişi ile kayıt altına alınır ve müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Çamaşır Makinesi Servistalebiniz olduğunda size gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşır ve sorununuzu gideririz. Çamaşır Makinesi Servisimiz yıllardır hizmet vermektedir, çalışanlarımız asgari 5, azami 15 yıllık servis tecrübesine sahiptir. Çamaşır Makinesi Servisimiz gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir,servis sertifikalarına ve fabrika eğitimlerine sahiptir. Çamaşır Makinesi Servisi Antalya için Talep ettiğiniz gün ve saatte sizi ziyaret ederek cihazınızın onarımını yapmaktayız.

Garantili servis

Antalya Çamaşır Makinesi Servisi tarafından yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan garantilidir. Servis ve parça değişimi servis fişi ile kayıt altına alınır ve müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Hızlı ve yerinde servis

Servis talebiniz olduğunda size gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşır ve sorununuzu giderir. Mümkün olduğu müddetçe cihazınıza sizin ortamınızda hızlı müdahale edilmekte, gerek görüldüğü takdirde servis formu karşılığında atölyemize alınmaktadır.

Tüm markalara servis

Geniş yedek parça stoğumuz ile Antalya'da tüm markalarına geniş kapsamlı servis hizmeti vermekteyiz.

Güvenilir, tecrübeli

Çamaşır Makinesi Servisimiz yıllardır hizmet vermektedir, çalışanlarımız asgari 5, azami 15 yıllık servis tecrübesine sahiptir. Gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir,servis sertifikalarına ve fabrika eğitimlerine sahiptir.

Aksu En iyi Çamaşır Makinesi Servisi, Aksu Çamaşır Makinesi Servisi, Aksu Çamaşır Makinesi Arıza Bakım Tamir Servisi
Marka: 
İlçe: 

Yorumlarınız

Evren
Teşekkür
Bu servisi internetten ararken tesadüfen buldum. Aradım tam söyledikleri saatte geldiler. Evime ilk defa yaka kartı bulunan bir servis geldi. Çok başarılı bir iş çıkardı ve teknik bilgilerde verdi çok memnun kaldım.
Mustafa R.
Teşekkür
Buzdolabım bozulmuştu daha önce 3-4 kez servis çağırdım çok fazla ücret istediler. Araştırma sonucu Antalya Beyaz Eşya Tarmir Servisini buldum ve çağırdım. Diğer gelen servis ücretlerinden daha düşük fiyata ve daha kaliteli bir servis geldi. Çok memnun kaldım. Kalite ve fiyattan dolayı Antalya Beyaz Eşya Tarmir Servisine çok çok teşekkür ederim.
Gülseren Ergün
Teşekkür
Her birinize derin tesekkurlerimi bildiriyorum! Sizinle calismaktan cok memnunum ! Mustatafa Bey'e ozel tesekkurlerimi bildiriyorum her problemimizde bizi aydinlatdigi icin
Ahmet Güntekin
Teşekkür
3 Yıldır BOSH Marka çamaşır makinem var ve garanti bitiminden kısa bir süre sonra aniden bozuldu. Eo9 hatası vermeye başladı.Yetkili Servisini aradım bana garantisinin bitiğini ve bana yardımcı olamayacağını ve kullanıcı hatasından kaynaklanmış olacağını söyledi.BOSH Marka kullanan müşterilerinin garantisi bitmiş ürünlerin ödeme karşılığında değiştirebileceklerini belirtiler.Bende bunun üzerine Antalya Beyaz Eşya Tamir servisini arayarak servis istedim. Bosh un servisinden kat kat tecrübeli olduklarını anladım. Herkese tavsiye ederim.
Rezan
Teşekkür
Tamamen güvenilen bir firma olduğundan hiç kuşkunuz olmasın. Servis hizmetini mükemmel aldık. Herkese öneririm.
Süleyman Aydın
Teşekkür
Çok uygun ve düzgün bir firmasınız. Bize böyle hizmet sunduğunuz için teşekkürler.
Birsen
Teşekkür
yaptığınız işte sizden iyisini tanımadım henüz ... çamşır makinemizi yeni gibi yaptılar çok teşekkürler.
Sertaç U.
Teşekkür
Hızlı destek, kesintisizlik, ilgi ve kurumsallığı yaşattığınız için teşekkürler. Mükemmel servis hizmeti aldım.
Coşkun A.
Teşekkür
Bu servisi Beyaz Eşya Tamir Servisi Antalya'yı internetten ararken tesadüfen buldum. Aradım tam söyledikleri saatte geldiler. Evime ilk defa yaka kartı bulunan bir servis geldi. Çok başarılı bir iş çıkardı ve teknik bilgilerde verdi çok memnun kaldım. Teşekkürler Beyaz Eşya Tamir Servisi Antalya ekibi
İrazca
Teşekkür
Mükemmel servis hizmeti aldım. Her soruma sabır ve büyük yetkinlikle cevap alabildim. Çok teşekkürler
Umut
Teşekkür
Hızlı ve güvenilir bir servis.Vermiş olduğu hizmetten çok memnun kaldık. Kaliteli hizmet ve vermiş olduğu fiyattan dolayı Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisine Teşekkür ederim.

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Aksu Beko Çamaşır Makinesi Servisi Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Antalya Aksu Beko Çamaşır Makinesi Servisi Ocak, Fırın, Buzdolabı, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Süpürge, Klima. Antalya Beyaz Eşya Servisi

Bu Sayfayı Paylaşın