Beko Antalya

Yaptığımız Her İşe ve Kullandığımız Her Parçaya 1 YIL GARANTİ Vermekteyiz.

Beko Antalya

Servis Ekiplerimiz tarafından servis hizmeti sırasında bütün tedbirlere dikkatle uyulmaktadır. Herşey Sağlığımız için ... Saygılarımızla.

☎️ 0507 803 1571

ANTALYA BEYAZ EŞYA TAMİRCİSİ

Beko Antalya Olarak Sunduğumuz hizmeti sürekli uzman kadrosunu, tecrübeli ekibini geliştiren yenilikçi ve sektörde lider bir kuruluşuz. Beko Antalya Teknik Servis Olarak, Yılların tecrübesi ve eğitimli kadromuzla her türlü montaj, bakım ve onarım işleriyle sizlerin hizmetinde olmaktan onur duyuyoruz. Öne çıkan diğer hizmetlerimiz: Antalya Beko Çamaşır Makinesi Tamir Servisi, Antalya Beko Buzdolabı Tamir Servisi, Antalya Beko Bulaşık Makinesi Tamir Servisi, Antalya Beko Ankastre Tamir Servisi, Antalya Beko Derin Dondurucu Servisi, Antalya Beko Kombi Tamir Servisi
Marka: 
İlçe: 

Yorumlarınız

Süleyman Aydın
Teşekkür
Çok uygun ve düzgün bir firmasınız. Bize böyle hizmet sunduğunuz için teşekkürler.
Kamile Akbulut
Teşekkür
Özellikle servis sonrası da destek bildirimlerinde ilginiz için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok çok profesyonel bir ekipsiniz.
Buse Y.
Teşekkür
Hızlı ve güvenilir.
Fatma H.
Teşekkür
Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi Hızlı ve güvenilir bir servis.Vermiş olduğu hizmetten çok memnun kaldık. Kaliteli hizmet ve vermiş olduğu fiyattan dolayı Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisine Teşekkür ederim.
Yelda T.
Teşekkür
Çamaşır makinemdeki sorun giderildi. Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisinden gelen usta, konuya hakim bir şekilde geldi. Uzun zamandır karşılaşmadığımız bir hizmet aldık. Çünkü soruna pozitif bakışı ve kibarlığı, çok sık karşılaşmadığımız seviyedeydi. Aynı zamanda makine hakkında bilgilendirdi. Kendilerine tekrar teşekkür ederiz.
Özlem D.
Teşekkür
Bulaşık makinam bozulmuştu. Antalya Beyaz Eşya Yetkili Servisi geldi. Hizmetinden çok memnun kaldım. Hızlı ve güvenilir olduklarından dolayı Antalya Beyaz Eşya Tarmir Servisine teşekkür ederim.
Mevlüt G.
Teşekkür
Arçelik çamaşır makinem bozulmuştu. Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisini çağırdım. Vermiş oldukları gün ve saatte geldiler. Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi Arızayı giderdikten sonra böyle durumlarda ne yapmam gerektiği anlattı. Kısacası çok memnun kaldım. Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi'ni Herkeze tavsiye ederim.
B. T.
Teşekkür
Yetkililer aracıyla işlem hizli ve basarili bi sekilde gerceklesti. Hepinize tesekkurler
Ümran Akmeşe
Teşekkür
Hızlı ve güvenilir bir servis.Vermiş olduğu hizmetten çok memnun kaldık. Kaliteli hizmet ve vermiş olduğu fiyattan dolayı Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisine Teşekkür ederim.
Semih
Teşekkür
Çok uygun ve düzgün bir firmasınız. Bize böyle hizmet sunduğunuz için teşekkürler.
Aslı Şahin
Teşekkür
Verdikleri hizmet parasına göre üst seviyede. Ellerinden geldiğince yardımcı oluyor. Sonuna kadar tavsiye ederim. Antalya Beyaz Eşya Servisine ve tüm ekibine teşekkür ederim.

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Beko Antalya Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Antalya Beko Antalya Ocak, Fırın, Buzdolabı, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Süpürge, Klima. Antalya Beyaz Eşya Servisi

Bu Sayfayı Paylaşın

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Beko Antalya Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz