BULAŞIK MAKİNESİ LEKE BIRAKIYOR

Yaptığımız Her İşe ve Kullandığımız Her Parçaya 1 YIL GARANTİ Vermekteyiz.

BULAŞIK MAKİNESİ LEKE BIRAKIYOR

Servis Ekiplerimiz tarafından servis hizmeti sırasında bütün tedbirlere dikkatle uyulmaktadır. Herşey Sağlığımız için ... Saygılarımızla.

☎️ 0507 803 1571

ANTALYA BEYAZ EŞYA TAMİRCİSİ

Bulaşık makinelerini yeni aldığınız da yıkadığı bulaşıklar ile zaman ilerledikçe yıkadığı bulaşıklar arasında farklılık görülmektedir. İlk zamanlar parlak ve tertemiz yıkanan bulaşıkların zaman geçtikçe üzerlerinde iz kalmaya ve çizikler oluşmaya başlar. Zamanla kir toplayan makineniz su giderlerinin pislik ile dolması, şebeke suyunun geldiği boruda tortuların, kireçlerin birikmesi, pervanelerin üzerindeki deliklerden içeri artıklar bu durumu oluşturan nedenlerdendir. Kullandığınız deterjan, parlatıcı, tuz ve şebeke suyunun sertliği de etkili olmaktadır. Eğer evinize gelen şebeke suyu sert ve kireçli ise makinenize koyduğunuz tuz miktarı burada çok önemlidir. Tuzun amacı, şebeke suyundaki belli minerallerin ve kirecin etkisini azaltarak bulaşıklarınızı ve makinenizi daha temiz tutmaktır. Eğer tuz miktarı az ise bu maddeler bulaşıklarınızı çizebilir. Eğer fazla ise yine tuzun verdiği yıpratmalarla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle tuzun miktarı önemlidir.
– Eğer Vestel bulaşık makinesi leke bırakıyor ise bu lekenin kaynağı su olabilir. Parlatıcının az olması, kalitesinin kötü olması gibi durumlarda su damlaları bulaşıklarınızdan akıp gidemez. Durulama ve kurulama esnasında bulaşıklarınıza yapışırlar ve kuruyarak iz kalmasına sebep olurlar
– Bir diğer etken ise kullandığınız deterjandır. Eğer tablet kullanıyor iseniz ve leke bırakma gibi bir şikayetiniz var ise tabletinizin markasını değiştirerek deneme yapabilirsiniz. Toz deterjan kullanıyorsanız belli bir miktarı tutturarak o ayardan devam edebilirsiniz. Makineler her ne kadar fabrika çıkışı olsa da zaman ile kullanmaya bağlı olarak aynı miktarda deterjanlara farklı tepkiler vermektedir.

Yorumlarınız

Ahmet Y.
Teşekkür
Buzdolabımın üst dondurucu kısmı buzlanma yapıyordu. Komşumun tavsiyesi üzerine sizin ustayı çağırdım. Yakasında yetkili firma kartı vardı. Mütevazi bir şekilde içeri girdi. Buzdolabıma bakarak arızanın tahliye borusunun tıkanmasından kaynaklandığını buzlanmanın o sebeple olduğunu söyledi. Tam bir ustalıkla tahliye borusunu açarak işlemini bitirdi. Ellerinize sağlık Beyaz Eşya Tamir Servisi Antalya.
Emre Önder
Teşekkür
Tamamen güvenilen bir firma olduğundan hiç kuşkunuz olmasın. Servis hizmetini mükemmel aldık. Herkese öneririm.
Kamil Alaçam
Teşekkür
Buzdolabımın üst dondurucu kısmı buzlanma yapıyordu. Komşumun tavsiyesi üzerine Bu servisi çağırdım. Yakasında firma kartı vardı. Mütevazi bir şekilde içeri girdi. Buzdolabıma bakarak arızanın tahliye borusunun tıkanmasından kaynaklandığını buzlanmanın o sebeple olduğunu söyledi. Tam bir ustalıkla tahliye borusunu açarak işlemini bitirdi. Ellerinize sağlık Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi.
Süleyman Aydın
Teşekkür
Çok uygun ve düzgün bir firmasınız. Bize böyle hizmet sunduğunuz için teşekkürler.
Tuba K.
Teşekkür
Samsung buzdolabım 3. yılını doldurmadan bozuldu bunu üzerine yetkili servisini çağırdım. Gelen servis 1 yıl garanti vererek parçasını değiştirdir. Aradan 8-9 ay geçtikten sonra buzdolabım yine aynı arızayı yaptı.Yine servisi aradığımda parça garantisinin 6 ay olduğunu bana yardımcı olamayacaklarını söylediler. Daha sonra bende Antalya Beyaz eşya tamir servisini arayarak servis istedim. Randevu vermiş oldukları gün ve saatte geldiler.Sorunu en kısa zamanda gidererek makul bir fiyat istediler. Teşekkür ederim Antalya Beyaz Eşya Servis ekibiniz çok başarılılar.
Yeliz K.
Teşekkür
Gayet başarılı bir ekip
Şenay
Teşekkür
Servise gelen ustamız bey başta olmak üzere tüm çalışan arkadaşlara teşekkür ederim. Buzdolabımızı neredeyse baştan yaptılar çok çok teşekkürler.
Enis C.
Teşekkür
Firmanızın hizmetlerinden ve ürünlerinden gayet memnunum. Oldukça uygun fiyatları sunmanız ve müşteri odaklı çalışmalarınız, teknik konularda anında cevap verip çözüm bulmanız sizi vazgeçilmez yapıyor. :) Teknik sorunlara, detaylara karşı çözüm ve yanıt hızınız süper. Saygılarımla
Filiz Gülköken
Teşekkür
Çamaşır makinemizin arızasında Hem sabırla, hem de günün her saatinde sağladıkları esaslı destekten dolayı çok ama çok teşekkür ederim.
Ümran Akmeşe
Teşekkür
Hızlı ve güvenilir bir servis.Vermiş olduğu hizmetten çok memnun kaldık. Kaliteli hizmet ve vermiş olduğu fiyattan dolayı Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisine Teşekkür ederim.
Bahattin
Teşekkür
En iyi fiyata en kaliteli hizmeti almak isteyen arkadaşların başka bir firma arayışına girmelerine gerek yok. Tüm ekibe teşekkür ederim.

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz BULAŞIK MAKİNESİ LEKE BIRAKIYOR Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Antalya BULAŞIK MAKİNESİ LEKE BIRAKIYOR Ocak, Fırın, Buzdolabı, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Süpürge, Klima. Antalya Beyaz Eşya Servisi

Bu Sayfayı Paylaşın

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz BULAŞIK MAKİNESİ LEKE BIRAKIYOR Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz