Çamaşır Makinesi Servisi Kepez

Yaptığımız Her İşe ve Kullandığımız Her Parçaya 1 YIL GARANTİ Vermekteyiz.

Çamaşır Makinesi Servisi Kepez

Servis Ekiplerimiz tarafından servis hizmeti sırasında bütün tedbirlere dikkatle uyulmaktadır. Herşey Sağlığımız için ... Saygılarımızla.

☎️ 0507 803 1571

ANTALYA BEYAZ EŞYA TAMİRCİSİ

Çamaşır Makinesi Servisi Kepez Olarak Sunduğumuz hizmeti sürekli uzman kadrosunu, tecrübeli ekibini geliştiren yenilikçi ve sektörde lider bir kuruluşuz. Çamaşır Makinesi Servisi Kepez Teknik Servis Olarak, Yılların tecrübesi ve eğitimli kadromuzla her türlü montaj, bakım ve onarım işleriyle sizlerin hizmetinde olmaktan onur duyuyoruz. Öne çıkan diğer hizmetlerimiz: Kepez Çamaşır Makinesi Tamir Servisi, Kepez Buzdolabı Tamir Servisi, Kepez Bulaşık Makinesi Tamir Servisi, Kepez Ankastre Tamir Servisi, Kepez Derin Dondurucu Servisi, Kepez Kombi Tamir Servisi
İlçe: 

Yorumlarınız

Pinar
Teşekkür
3 Yıldır BOSH Marka çamaşır makinem var ve garanti bitiminden kısa bir süre sonra aniden bozuldu. Eo9 hatası vermeye başladı.Yetkili Servisini aradım bana garantisinin bitiğini ve bana yardımcı olamayacağını ve kullanıcı hatasından kaynaklanmış olacağını söyledi.BOSH Marka kullanan müşterilerinin garantisi bitmiş ürünlerin ödeme karşılığında değiştirebileceklerini belirtiler.Bende bunun üzerine Antalya Beyaz Eşya Tamir servisini arayarak servis istedim. Bosh un servisinden kat kat tecrübeli olduklarını anladım. Herkese tavsiye ederim.
Gökhan Şengör
Teşekkür
Burada değeriniz aldığınız hizmetin bedeliyle orantılı değil. Bir sorun anında karşınızda işini bilen, size değer veren bir ekip var!
Aysel Ş.
Teşekkür
3 Yıldır BOSH Marka çamaşır makinem var ve garanti bitiminden kısa bir süre sonra aniden bozuldu. Eo9 hatası vermeye başladı.Yetkili Antalya Beyaz Eşya Servisini aradım bana garantisinin bitiğini ve bana yardımcı olamayacağını ve kullanıcı hatasından kaynaklanmış olacağını söyledi.BOSH Marka kullanan müşterilerinin garantisi bitmiş ürünlerin ödeme karşılığında değiştirebileceklerini belirtiler.Bende bunun üzerine Antalya Beyaz Eşya Tamir servisini arayarak servis istedim. Antalya Bosh Servisinin servisinden kat kat tecrübeli olduklarını anladım. Herkese tavsiye ederim.
Gökhan K.
Teşekkür
tum Antalya beyaz eşya servisi calisanlarina tesekkur ediyorum, sorun cikarmak yerine cozum odakli yaklasip, mutlu sekilde hizmet verdikleri icin. tebrikler.
Fatih
Teşekkür
Gerçekten de başarılı bir firma. Servis konusunda en ufak bir problem yaşamadım. Ne zaman aklıma bir soru takılsa sorumu soruyorum çok teşekkürler.
Mehmet Soyturk
Teşekkür
Hizmetlerinizden çok memnunum teşekkürler
Bünyamin
Teşekkür
Mükemmel bir hizmet sağlıyorlar. Bu vizyonu geniş ekibe biz müşterilerine gösterdikleri ilgi ve alaka için tekrardan teşekkür ederim. Buzdolabımızı atılmaktan kurtardınız. dünya kadar masraf edecektik. Çok çok teşekkürler
Mustafa R.
Teşekkür
Buzdolabım bozulmuştu daha önce 3-4 kez servis çağırdım çok fazla ücret istediler. Araştırma sonucu Antalya Beyaz Eşya Tarmir Servisini buldum ve çağırdım. Diğer gelen servis ücretlerinden daha düşük fiyata ve daha kaliteli bir servis geldi. Çok memnun kaldım. Kalite ve fiyattan dolayı Antalya Beyaz Eşya Tarmir Servisine çok çok teşekkür ederim.
Yeliz K.
Teşekkür
Gayet başarılı bir ekip
Kamil Alaçam
Teşekkür
Buzdolabımın üst dondurucu kısmı buzlanma yapıyordu. Komşumun tavsiyesi üzerine Bu servisi çağırdım. Yakasında firma kartı vardı. Mütevazi bir şekilde içeri girdi. Buzdolabıma bakarak arızanın tahliye borusunun tıkanmasından kaynaklandığını buzlanmanın o sebeple olduğunu söyledi. Tam bir ustalıkla tahliye borusunu açarak işlemini bitirdi. Ellerinize sağlık Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi.
Mansur Kürşad
Teşekkür
Sorunsuz hizmet ve sağlık ile çok uzun süre birlikte olmak temennisi ile.. Sevgi ve selamlarım ile

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Çamaşır Makinesi Servisi Kepez Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Antalya Çamaşır Makinesi Servisi Kepez Ocak, Fırın, Buzdolabı, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Süpürge, Klima. Antalya Beyaz Eşya Servisi

Bu Sayfayı Paylaşın

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Çamaşır Makinesi Servisi Kepez Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Muratpaşa En Yakın Beko Klima Servisi Beko
Şirinyalı Ariston Buzdolabı Servisi Ariston
Antalya En Büyük Beyaz Eşya Servisi Arıyorsanız
Döşemealtı Ariston Buzdolabı Servisi Ariston
Doğu Garajı Arçelik Çamaşır Makinesi Servisi Arçelik
Kepez Ariston Ankastre Servisi Ariston
Soğuksu Siemens Klima Servisi Siemens
Antalya En Yakın Profilo Klima Servisi Profilo
Kırcami En Yakın Beko Çamaşır Makinesi Servisi Beko
Zerdalilik En Yakın Siemens Buzdolabı Servisi Siemens
Hoover Kızıltoprak Hoover
Meltem En Yakın Beko Derin Dondurucu Servisi Beko
Kepez Profilo Servisi Profilo
Şirinyalı Regal Çamaşır Makinesi Servisi Regal
Yeni Nesil Arçelik Antrasit Buzdolabı, Fırın ve Bulaşık Makinesinde Kasım Ayı İndirimi ! Arçelik
Meltem Bosch Derin Dondurucu Servisi Bosch
Muratpaşa Electrolux Servisi Electrolux
Şirinyalı En Yakın Bosch Buzdolabı Servisi Bosch
Ilk çamaşır makinesi ne zaman yapıldı?
Kepez Beko Servisi Beko
Doğu Garajı Beko Buzdolabı Servisi Beko
Konyaaltı Profilo Buzdolabı Servisi Profilo
Yeşilbahçe Siemens Buzdolabı Servisi Siemens
Antalya Baxi Servisi Baxi
Antalya En Yakın Bosch Klima Servisi Bosch
Antalya Samsung Buzdolabı Servisi Samsung
Zerdalilik En Yakın Arçelik Buzdolabı Servisi Arçelik
Kepez En Yakın Profilo Buzdolabı Servisi Profilo
Muratpaşa Bosch Servisi Bosch
Kırcami Ariston Klima Servisi Ariston
Zerdalilik Beko Bulaşık Makinesi Servisi Beko
Döşemealtı Bosch Ankastre Servisi Bosch
General Hurma General