Çamaşır makinesi yıkama kapasitesi ıslak mı kuru mu?

Yaptığımız Her İşe ve Kullandığımız Her Parçaya 1 YIL GARANTİ Vermekteyiz.

Çamaşır makinesi yıkama kapasitesi ıslak mı kuru mu?

Servis Ekiplerimiz tarafından servis hizmeti sırasında bütün tedbirlere dikkatle uyulmaktadır. Herşey Sağlığımız için ... Saygılarımızla.

☎️ 0507 803 1571

ANTALYA BEYAZ EŞYA TAMİRCİSİ

Herhangi bir otomatik çamaşır makinesinde en az 1-1,5 kg kuru çamaşır koymanız gerekir. Tüm çamaşır makinesi üreticileri bu parametreyi göstermez ve enerji tasarrufu için makineye daha fazla konmanın daha iyi olduğunu söyler. Beyaz eşyalarınızdaki Bütün sorunlar için Ekibimize Hemen Şimdi Ulaşabilirsiniz.

Antalya Beyaz Eşya Servisi Olarak yaptığımız bütün işlerde 1 Yıl Parça ve İşçilik Garantisi Vermekteyiz. Altus Antalya, Arçelik Antalya, Beko Antalya, Bosch Antalya, General Antalya, LG Antalya, Regal Antalya, Samsung Antalya, Siemens Antalya Servisi

İlçe: 

Yorumlarınız

Hayati
Teşekkür
Gerçekten çok kaliteli bir firma işinin ehli.. tavsiye ederim
Emre Ö.
Teşekkür
yaptığınız işte sizden iyisini tanımadım henüz ... çamşır makinemizi yeni gibi yaptılar çok teşekkürler.
Sibel Camgöz
Teşekkür
Arçelik çamaşır makinem bozulmuştu. Beyaz Eşya Tamir Servisini çağırdım. Vermiş oldukları gün ve saatte geldiler. Arızayı giderdikten sonra böyle durumlarda ne yapmam gerektiği anlattı. Kısacası çok memnun kaldım. Herkeze tavsiye ederim.
İlhan
Teşekkür
Aldığım hizmetlerde bu güne kadar hiç bir aksaklık yaşamadım.Fiyat ve kalite bakımından kesinlikle tartışılmaz...
Hayriye G.
Teşekkür
İyiydi sorunsuz hallettik
Filiz Gülköken
Teşekkür
Çamaşır makinemizin arızasında Hem sabırla, hem de günün her saatinde sağladıkları esaslı destekten dolayı çok ama çok teşekkür ederim.
Oğuzhan K.
Teşekkür
Buzdolabımızn motor arızasında bizlere yaklaşımları ve teknik destek vermeleri tarafımızdan takdir edildi bizde hayranlık uyandırdı. Tüm destek ve pozitif yaklaşımlarınız için tekrardan teşekkür ederiz.
Ali
Teşekkür
Burada değeriniz aldığınız hizmetin bedeliyle orantılı değil. Bir sorun anında karşınızda işini bilen, size değer veren bir ekip var!
Kubilay
Teşekkür
Antalya'da Buzdolabı arızamda teknik servis ekibinizin sorunu çözmesinde ve geri dönüş hızınıza hayran kaldım. Başka ne isteyebilirdim ki... Canı gönülden teşekkür ederim. Saygılarımla
Alparlsan K.
Teşekkür
Gerçekten de başarılı bir firma. Servis konusunda en ufak bir problem yaşamadım. Ne zaman aklıma bir soru takılsa sorumu soruyorum çok teşekkürler.
Uğur Gültekin
Teşekkür
Buzdolabımız arızalı idi .Yorumları gördüm ve aradım .Ustamız hemen yardım edeceğini bildirdi ve konuma göre hemen geldi .Arızayı tespit ederek derhal çözüme ulaştı.Eli çabuk güleryüzlü sorulara cevabı hemen verebilen usta gibi usta.makina tıkır tıkır çalışıyor ellerinize sağlık .herkese tavsiye ederim.

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Çamaşır makinesi yıkama kapasitesi ıslak mı kuru mu? Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Antalya Çamaşır makinesi yıkama kapasitesi ıslak mı kuru mu? Ocak, Fırın, Buzdolabı, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Süpürge, Klima. Antalya Beyaz Eşya Servisi

Bu Sayfayı Paylaşın

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Çamaşır makinesi yıkama kapasitesi ıslak mı kuru mu? Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz