Franke Servisi Kepez

Yaptığımız Her İşe ve Kullandığımız Her Parçaya 1 YIL GARANTİ Vermekteyiz.

Franke Servisi Kepez

Servis Ekiplerimiz tarafından servis hizmeti sırasında bütün tedbirlere dikkatle uyulmaktadır. Herşey Sağlığımız için ... Saygılarımızla.

☎️ 0507 803 1571

ANTALYA BEYAZ EŞYA TAMİRCİSİ

Franke Servisi Kepez Olarak Sunduğumuz hizmeti sürekli uzman kadrosunu, tecrübeli ekibini geliştiren yenilikçi ve sektörde lider bir kuruluşuz. Franke Servisi Kepez Teknik Servis Olarak, Yılların tecrübesi ve eğitimli kadromuzla her türlü montaj, bakım ve onarım işleriyle sizlerin hizmetinde olmaktan onur duyuyoruz. Öne çıkan diğer hizmetlerimiz: Kepez Franke Çamaşır Makinesi Tamir Servisi, Kepez Franke Buzdolabı Tamir Servisi, Kepez Franke Bulaşık Makinesi Tamir Servisi, Kepez Franke Ankastre Tamir Servisi, Kepez Franke Derin Dondurucu Servisi, Kepez Franke Kombi Tamir Servisi
Marka: 
İlçe: 

Yorumlarınız

Yeliz K.
Teşekkür
Gayet başarılı bir ekip
Emre
Teşekkür
Desteklerini sonuna kadar ve oldukça hızlı bir şekilde gösterdiler. Mutlu müşteri yaratma konusunda oldukça başarılı bir firma. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.
Ferdi
Teşekkür
Kendileri ile herhangi bir konuda iletişime geçün ve ne kadar hızlı yanıt alacağınızı siz de test edin. Çamasır makinemizi tertemiz şekilde tamir ettiler. çok teşekkürler.
Ahmet Y.
Teşekkür
Buzdolabımın üst dondurucu kısmı buzlanma yapıyordu. Komşumun tavsiyesi üzerine sizin ustayı çağırdım. Yakasında yetkili firma kartı vardı. Mütevazi bir şekilde içeri girdi. Buzdolabıma bakarak arızanın tahliye borusunun tıkanmasından kaynaklandığını buzlanmanın o sebeple olduğunu söyledi. Tam bir ustalıkla tahliye borusunu açarak işlemini bitirdi. Ellerinize sağlık Beyaz Eşya Tamir Servisi Antalya.
Aysel Ş.
Teşekkür
3 Yıldır BOSH Marka çamaşır makinem var ve garanti bitiminden kısa bir süre sonra aniden bozuldu. Eo9 hatası vermeye başladı.Yetkili Antalya Beyaz Eşya Servisini aradım bana garantisinin bitiğini ve bana yardımcı olamayacağını ve kullanıcı hatasından kaynaklanmış olacağını söyledi.BOSH Marka kullanan müşterilerinin garantisi bitmiş ürünlerin ödeme karşılığında değiştirebileceklerini belirtiler.Bende bunun üzerine Antalya Beyaz Eşya Tamir servisini arayarak servis istedim. Antalya Bosh Servisinin servisinden kat kat tecrübeli olduklarını anladım. Herkese tavsiye ederim.
Mehmet Soyturk
Teşekkür
Hizmetlerinizden çok memnunum teşekkürler
Enis C.
Teşekkür
Firmanızın hizmetlerinden ve ürünlerinden gayet memnunum. Oldukça uygun fiyatları sunmanız ve müşteri odaklı çalışmalarınız, teknik konularda anında cevap verip çözüm bulmanız sizi vazgeçilmez yapıyor. :) Teknik sorunlara, detaylara karşı çözüm ve yanıt hızınız süper. Saygılarımla
Soner İlker
Teşekkür
Antalya'da evimizideki Bulaşık makinesi arızasında kesinlikle çok memnunum o yüzden buraya yazmak istedim. teşekkürler Servise gelen ustamız bey
Cem U.
Teşekkür
Mükemmel bir Teknik Servis ! Herkese tavsiye ediyorum.
Necati Yüksel
Teşekkür
Arçelik buzdolabım 3. yılını doldurmadan bozuldu bunu üzerine yetkili servisini çağırdım. Gelen servis 1 yıl garanti vererek parçasını değiştirdir. Aradan 8-9 ay geçtikten sonra buzdolabım yine aynı arızayı yaptı.Yine servisi aradığımda parça garantisinin 6 ay olduğunu bana yardımcı olamayacaklarını söylediler. Daha sonra bende Antalya Beyaz eşya tamir servisini arayarak servis istedim. Randevu vermiş oldukları gün ve saatte geldiler.Sorunu en kısa zamanda gidererek makul bir fiyat istediler. Teşekkür ederim Servise gelen ustamız Beye çok başarılılar.
Ersoy H.
Teşekkür
Ben Antalya'da yaşıyorum ve Bosh Marka buzdolabımın bozulması üzerine servis çağırdım gelen servis kontrolünü yaptıktan sonra motorunun yandığını ve yüksek bir ücret karşılığında motorunu değiştirebileceğini şöyledi.Gelen servisi yaptırmadan geri gönderdim.İnternetten Antalya'da Beyaz Eşya Tamir Servisini araştırdım ve sizleri aradım. Daha önceki gelen servisin vermiş olduğu fiyattan daha düşük bir fiyata yaptırdım.Dolabım yeni gibi çalışıyor.

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Franke Servisi Kepez Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Antalya Franke Servisi Kepez Ocak, Fırın, Buzdolabı, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Süpürge, Klima. Antalya Beyaz Eşya Servisi

Bu Sayfayı Paylaşın

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Franke Servisi Kepez Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Meltem Regal Çamaşır Makinesi Servisi Regal
Antalya Regal Buzdolabı Servisi Regal
Zerdalilik Siemens Ankastre Servisi Siemens
Lara Beko Ankastre Servisi Beko
Bulaşık Makinesi Tamircisi Konyaaltı
Muratpaşa En Yakın Bosch Derin Dondurucu Servisi Bosch
Siemens Teomanpaşa Siemens
Beyaz Eşya Servisi Konyaaltı
Antalya Samsung Klima Servisi Samsung
Yeşilbahçe En Yakın Bosch Derin Dondurucu Servisi Bosch
Uncalı En Yakın Beko Çamaşır Makinesi Servisi Beko
Konyaaltı Siemens Derin Dondurucu Servisi Siemens
Aksu Profilo Bulaşık Makinesi Servisi Profilo
Beko Antalya Beko
Konyaaltı Arçelik Derin Dondurucu Servisi Arçelik
Kırcami En Yakın Ariston Çamaşır Makinesi Servisi Ariston
Meltem En Yakın Ariston Bulaşık Makinesi Servisi Ariston
Zerdalilik En Yakın Ariston Bulaşık Makinesi Servisi Ariston
Muratpaşa En Yakın Bosch Klima Servisi Bosch
Meltem Regal Ankastre Servisi Regal
Çamaşır Makinesi Tamiri Konyaaltı
Yeni Nesil Arçelik Antrasit Buzdolabı, Fırın ve Bulaşık Makinesinde Kasım Ayı İndirimi ! Arçelik
Zerdalilik Samsung Derin Dondurucu Servisi Samsung
Soğuksu En Yakın Siemens Derin Dondurucu Servisi Siemens
Franke Antalya Franke
Kırcami Profilo Buzdolabı Servisi Profilo
Kırcami Samsung Derin Dondurucu Servisi Samsung
Muratpaşa Siemens Çamaşır Makinesi Servisi Siemens
Uncalı En Yakın Beko Derin Dondurucu Servisi Beko
Döşemealtı En Yakın Siemens Buzdolabı Servisi Siemens
Meltem Arçelik Derin Dondurucu Servisi Arçelik
Hoover Meydankavağı Hoover
Lara Arçelik Derin Dondurucu Servisi Arçelik