Konyaaltı Gaggenau Servisi

Yaptığımız Her İşe ve Kullandığımız Her Parçaya 1 YIL GARANTİ Vermekteyiz.

Konyaaltı Gaggenau Servisi

Servis Ekiplerimiz tarafından servis hizmeti sırasında bütün tedbirlere dikkatle uyulmaktadır. Herşey Sağlığımız için ... Saygılarımızla.

☎️ 0507 803 1571

ANTALYA BEYAZ EŞYA TAMİRCİSİ

Konyaaltı Gaggenau Servisi Olarak Sunduğumuz hizmeti sürekli uzman kadrosunu, tecrübeli ekibini geliştiren yenilikçi ve sektörde lider bir kuruluşuz. Konyaaltı Gaggenau Servisi Teknik Servis Olarak, Yılların tecrübesi ve eğitimli kadromuzla her türlü montaj, bakım ve onarım işleriyle sizlerin hizmetinde olmaktan onur duyuyoruz. Öne çıkan diğer hizmetlerimiz: Konyaaltı Gaggenau Çamaşır Makinesi Tamir Servisi, Konyaaltı Gaggenau Buzdolabı Tamir Servisi, Konyaaltı Gaggenau Bulaşık Makinesi Tamir Servisi, Konyaaltı Gaggenau Ankastre Tamir Servisi, Konyaaltı Gaggenau Derin Dondurucu Servisi, Konyaaltı Gaggenau Kombi Tamir Servisi
Marka: 
İlçe: 

Yorumlarınız

Ferdi
Teşekkür
Kendileri ile herhangi bir konuda iletişime geçün ve ne kadar hızlı yanıt alacağınızı siz de test edin. Çamasır makinemizi tertemiz şekilde tamir ettiler. çok teşekkürler.
Gülsüm O.
Teşekkür
Vestel marka buzdolabım çalışmıyordu servisini çağırdım gelen servis motorunun yandığını söyledi ve motorunun değişimi için benden yüksek tutarda para istedi. O fiyat bana çok fazla geldi ve yaptırmadan servisi gönderdim.Daha sonra bu servisi aradım gelen Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi servis elemanının konuşmasından çok tecrübeli olduğu belliydi Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi vestelin servisinden daha düşük fiyat verdi.Bende ne gerekiyorsa yapın dedim ve orijinal motor ile değiştirdiler.Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisinden Çok memnun kaldım herkeze tavsiye edeceğim bir servis.
Kubilay
Teşekkür
Antalya'da Buzdolabı arızamda teknik servis ekibinizin sorunu çözmesinde ve geri dönüş hızınıza hayran kaldım. Başka ne isteyebilirdim ki... Canı gönülden teşekkür ederim. Saygılarımla
Sibel Camgöz
Teşekkür
Arçelik çamaşır makinem bozulmuştu. Beyaz Eşya Tamir Servisini çağırdım. Vermiş oldukları gün ve saatte geldiler. Arızayı giderdikten sonra böyle durumlarda ne yapmam gerektiği anlattı. Kısacası çok memnun kaldım. Herkeze tavsiye ederim.
Pinar
Teşekkür
3 Yıldır BOSH Marka çamaşır makinem var ve garanti bitiminden kısa bir süre sonra aniden bozuldu. Eo9 hatası vermeye başladı.Yetkili Servisini aradım bana garantisinin bitiğini ve bana yardımcı olamayacağını ve kullanıcı hatasından kaynaklanmış olacağını söyledi.BOSH Marka kullanan müşterilerinin garantisi bitmiş ürünlerin ödeme karşılığında değiştirebileceklerini belirtiler.Bende bunun üzerine Antalya Beyaz Eşya Tamir servisini arayarak servis istedim. Bosh un servisinden kat kat tecrübeli olduklarını anladım. Herkese tavsiye ederim.
Oktay
Teşekkür
Bulaşık makinemdeki sorun giderildi. Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisinden gelen Servise gelen ustamız usta, konuya hakim bir şekilde geldi. Uzun zamandır karşılaşmadığımız bir hizmet aldık. Çünkü soruna pozitif bakışı ve kibarlığı, çok sık karşılaşmadığımız seviyedeydi. Aynı zamanda makine hakkında bilgilendirdi. Kendilerine tekrar teşekkür ederiz.
Suat B.
Teşekkür
Desteklerini sonuna kadar ve oldukça hızlı bir şekilde gösterdiler. Mutlu müşteri yaratma konusunda oldukça başarılı bir firma. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.
Turgut A.
Teşekkür
Gerçekten çok kaliteli bir firma işinin ehli.. tavsiye ederim
Miraç
Teşekkür
Hızlı destek, kesintisizlik, ilgi ve kurumsallığı yaşattığınız için teşekkürler. Mükemmel servis hizmeti aldım.
Burak Ozkan
Teşekkür
Bu yorumu içimden sadece içimden geldiği için yazıyorum... Verdiğiniz hizmet Türkiye standartları kalitesine göre yüksek kalitede olan bir servissiniz. Sizinle olmaktan gerçekten çok memnunum, umarım ayağınıza taş takılmadan şuanki kalitenizi hep korursunuz. Sizi seviyorum Antalya Beyaz Eşya Servisi Ekibi, herşey için teşekkürler.
Hatice
Teşekkür
Bu yorumu içimden sadece içimden geldiği için yazıyorum... Verdiğiniz hizmet Türkiye standartları kalitesine göre yüksek kalitede olan bir servissiniz. Sizinle olmaktan gerçekten çok memnunum, umarım ayağınıza taş takılmadan şuanki kalitenizi hep korursunuz. Sizi seviyorum Antalya Beyaz Eşya Servisi Ekibi, herşey için teşekkürler.

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Konyaaltı Gaggenau Servisi Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Antalya Konyaaltı Gaggenau Servisi Ocak, Fırın, Buzdolabı, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Süpürge, Klima. Antalya Beyaz Eşya Servisi

Bu Sayfayı Paylaşın

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Konyaaltı Gaggenau Servisi Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Yeşilbahçe En Yakın Arçelik Buzdolabı Servisi Arçelik
Döşemealtı Beko Buzdolabı Servisi Beko
Zerdalilik Profilo Derin Dondurucu Servisi Profilo
Bosch Meydankavağı Bosch
Uncalı En Yakın Beko Buzdolabı Servisi Beko
Aksu Beko Buzdolabı Servisi Beko
Çamaşır Makinesi Hızlı Servis Antalya
Bulaşık Makinesi Bakım Hizmeti Konyaaltı
Antalya En Yakın Bosch Ankastre Servisi Bosch
Antalya En Yakın Bosch Çamaşır Makinesi Servisi Bosch
Uncalı Regal Çamaşır Makinesi Servisi Regal
Aksu En Yakın Ariston Derin Dondurucu Servisi Ariston
Döşemealtı Regal Ankastre Servisi Regal
Muratpaşa Beko Buzdolabı Servisi Beko
Antalya En Yakın Ariston Derin Dondurucu Servisi Ariston
Yeşilbahçe Siemens Bulaşık Makinesi Servisi Siemens
Buzdolabı Buzlanma Yapıyor, Buzdolabı Karlanma Yapıyor, Buzdolabı Karlanma, Buzlanma Çözümü Altus
Axen Yenigün Axen
Konyaaltı Regal Klima Servisi Regal
Aksu En Yakın Beko Buzdolabı Servisi Beko
Beyaz Eşya Bakım Hizmeti Muratpaşa
Demirdöküm Servisi Kepez Demirdöküm
Muratpaşa Beko Çamaşır Makinesi Servisi Beko
Kepez En Yakın Ariston Buzdolabı Servisi Ariston
General Uncalı General
Kırcami En Yakın Samsung Bulaşık Makinesi Servisi Samsung
Güzeloba Beyaz Eşya Tamiri
Soğuksu En Yakın Samsung Bulaşık Makinesi Servisi Samsung
Uncalı Ariston Ankastre Servisi Ariston
Konyaaltı En Yakın Samsung Bulaşık Makinesi Servisi Samsung
Şirinyalı En Yakın Bosch Çamaşır Makinesi Servisi Bosch
Muratpaşa Bosch Ankastre Servisi Bosch
Antalya En Yakın Arçelik Ankastre Servisi Arçelik