Meltem En Yakın Siemens Bulaşık Makinesi Servisi

Yaptığımız Her İşe ve Kullandığımız Her Parçaya 1 YIL GARANTİ Vermekteyiz.

Meltem En Yakın Siemens Bulaşık Makinesi Servisi

Servis Ekiplerimiz tarafından servis hizmeti sırasında bütün tedbirlere dikkatle uyulmaktadır. Herşey Sağlığımız için ... Saygılarımızla.

☎️ 0507 803 1571

ANTALYA BEYAZ EŞYA TAMİRCİSİ

Meltem En Yakın Siemens Bulaşık Makinesi Servisi telefon, iletişim Antalya Siemens Bulaşık Makinesi Servisi olarak sizlere bir telefon kadar Yakınız. Siemens markalı Bulaşık Makinesinız için Antalya’daki Bulaşık Makinesi Servisi irtibat numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Antalya’da Bulaşık Makinesi Uzman Servisiyiz ve Antalya Bulaşık Makinesi Servisi olarak sizlere Bulaşık Makinesi markasıyla ilgili en iyi Bulaşık Makinesi teknik servis hizmetini size bir telefon uzaklığında sunuyoruz. Antalya Bulaşık Makinesi Servisi olarak sizlere Bulaşık Makinesi servis hizmetini kesintisiz sunmaktayız.

Antalya Bulaşık Makinesi olarak yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan garantilidir. servis ve parça değişimi servis fişi ile kayıt altına alınır ve müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Bulaşık Makinesi Servistalebiniz olduğunda size en yakın gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşır ve sorununuzu gideririz. Bulaşık Makinesi Servisimiz yıllardır hizmet vermektedir, çalışanlarımız asgari 5, azami 15 yıllık servis tecrübesine sahiptir. Bulaşık Makinesi Servisimiz gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir,servis sertifikalarına ve fabrika eğitimlerine sahiptir. Bulaşık Makinesi Servisi Antalya için Talep ettiğiniz gün ve saatte sizi ziyaret ederek cihazınızın onarımını yapmaktayız.

Garantili servis

Antalya Bulaşık Makinesi Servisi tarafından yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan garantilidir. Servis ve parça değişimi servis fişi ile kayıt altına alınır ve müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Hızlı ve yerinde servis

Servis talebiniz olduğunda size en yakın gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşır ve sorununuzu giderir. Mümkün olduğu müddetçe cihazınıza sizin ortamınızda hızlı müdahale edilmekte, gerek görüldüğü takdirde servis formu karşılığında atölyemize alınmaktadır.

Tüm markalara servis

Geniş yedek parça stoğumuz ile Antalya'da tüm markalarına geniş kapsamlı servis hizmeti vermekteyiz.

Güvenilir, tecrübeli

Bulaşık Makinesi Servisimiz yıllardır hizmet vermektedir, çalışanlarımız asgari 5, azami 15 yıllık servis tecrübesine sahiptir. Gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir,servis sertifikalarına ve fabrika eğitimlerine sahiptir.

Meltem En iyi Bulaşık Makinesi Servisi, Meltem Bulaşık Makinesi Servisi, Meltem Bulaşık Makinesi Arıza Bakım Tamir Servisi
Marka: 
İlçe: 

Yorumlarınız

Bora Bilen
Teşekkür
Antalya'da Buzdolabı arızamda teknik servis ekibinizin sorunu çözmesinde ve geri dönüş hızınıza hayran kaldım. Başka ne isteyebilirdim ki... Canı gönülden teşekkür ederim. Saygılarımla
Necati Yüksel
Teşekkür
Arçelik buzdolabım 3. yılını doldurmadan bozuldu bunu üzerine yetkili servisini çağırdım. Gelen servis 1 yıl garanti vererek parçasını değiştirdir. Aradan 8-9 ay geçtikten sonra buzdolabım yine aynı arızayı yaptı.Yine servisi aradığımda parça garantisinin 6 ay olduğunu bana yardımcı olamayacaklarını söylediler. Daha sonra bende Antalya Beyaz eşya tamir servisini arayarak servis istedim. Randevu vermiş oldukları gün ve saatte geldiler.Sorunu en kısa zamanda gidererek makul bir fiyat istediler. Teşekkür ederim Servise gelen ustamız Beye çok başarılılar.
Özlem D.
Teşekkür
Bulaşık makinam bozulmuştu. Antalya Beyaz Eşya Yetkili Servisi geldi. Hizmetinden çok memnun kaldım. Hızlı ve güvenilir olduklarından dolayı Antalya Beyaz Eşya Tarmir Servisine teşekkür ederim.
Evren
Teşekkür
Bu servisi internetten ararken tesadüfen buldum. Aradım tam söyledikleri saatte geldiler. Evime ilk defa yaka kartı bulunan bir servis geldi. Çok başarılı bir iş çıkardı ve teknik bilgilerde verdi çok memnun kaldım.
Zeynel K.
Teşekkür
Sorunsuz hizmet ve sağlık ile çok uzun süre birlikte olmak temennisi ile.. Sevgi ve selamlarım ile
Yavuz
Teşekkür
Çamaşır makinam bozulmuştu. Antalya Beyaz Eşya Servisi geldi. Hizmetinden çok memnun kaldım. Hızlı ve güvenilir olduklarından dolayı teşekkür ederim.
Neslihan Ş.
Teşekkür
İyi ki Varsınız Antalya Beyaz esya servisi Ekibi Gerçekten Size Ne Kadar Teşekkür Etsem Azdır. yeni makine almaktan kurtardınız bizi.
Ersoy H.
Teşekkür
Ben Antalya'da yaşıyorum ve Bosh Marka buzdolabımın bozulması üzerine servis çağırdım gelen servis kontrolünü yaptıktan sonra motorunun yandığını ve yüksek bir ücret karşılığında motorunu değiştirebileceğini şöyledi.Gelen servisi yaptırmadan geri gönderdim.İnternetten Antalya'da Beyaz Eşya Tamir Servisini araştırdım ve sizleri aradım. Daha önceki gelen servisin vermiş olduğu fiyattan daha düşük bir fiyata yaptırdım.Dolabım yeni gibi çalışıyor.
Ahmet Boz
Teşekkür
Aldığım hizmetlerde bu güne kadar hiç bir aksaklık yaşamadım.Fiyat ve kalite bakımından kesinlikle tartışılmaz...
Mahmut
Teşekkür
Firmanızın hizmetlerinden ve ürünlerinden gayet memnunum. Oldukça uygun fiyatları sunmanız ve müşteri odaklı çalışmalarınız, teknik konularda anında cevap verip çözüm bulmanız sizi vazgeçilmez yapıyor. :) Teknik sorunlara, detaylara karşı çözüm ve yanıt hızınız süper. Saygılarımla
Aslı Şahin
Teşekkür
Verdikleri hizmet parasına göre üst seviyede. Ellerinden geldiğince yardımcı oluyor. Sonuna kadar tavsiye ederim. Antalya Beyaz Eşya Servisine ve tüm ekibine teşekkür ederim.

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Meltem En Yakın Siemens Bulaşık Makinesi Servisi Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Antalya Meltem En Yakın Siemens Bulaşık Makinesi Servisi Ocak, Fırın, Buzdolabı, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Süpürge, Klima. Antalya Beyaz Eşya Servisi

Bu Sayfayı Paylaşın

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Meltem En Yakın Siemens Bulaşık Makinesi Servisi Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz