Şirinyalı Ariston Ankastre Servisi

Yaptığımız Her İşe ve Kullandığımız Her Parçaya 1 YIL GARANTİ Vermekteyiz.

Şirinyalı Ariston Ankastre Servisi

Servis Ekiplerimiz tarafından servis hizmeti sırasında bütün tedbirlere dikkatle uyulmaktadır. Herşey Sağlığımız için ... Saygılarımızla.

☎️ 0507 803 1571

ANTALYA BEYAZ EŞYA TAMİRCİSİ

Şirinyalı Ariston Ankastre Servisi telefon, iletişim Antalya Ariston Ankastre Servisi olarak sizlere bir telefon kadar Yakınız. Ariston markalı Ankastrenız için Antalya’daki Ankastre Servisi irtibat numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Antalya’da Ankastre Uzman Servisiyiz ve Antalya Ankastre Servisi olarak sizlere Ankastre markasıyla ilgili en iyi Ankastre teknik servis hizmetini size bir telefon uzaklığında sunuyoruz. Antalya Ankastre Servisi olarak sizlere Ankastre servis hizmetini kesintisiz sunmaktayız.

Antalya Ankastre olarak yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan garantilidir. servis ve parça değişimi servis fişi ile kayıt altına alınır ve müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Ankastre Servistalebiniz olduğunda size gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşır ve sorununuzu gideririz. Ankastre Servisimiz yıllardır hizmet vermektedir, çalışanlarımız asgari 5, azami 15 yıllık servis tecrübesine sahiptir. Ankastre Servisimiz gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir,servis sertifikalarına ve fabrika eğitimlerine sahiptir. Ankastre Servisi Antalya için Talep ettiğiniz gün ve saatte sizi ziyaret ederek cihazınızın onarımını yapmaktayız.

Garantili servis

Antalya Ankastre Servisi tarafından yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan garantilidir. Servis ve parça değişimi servis fişi ile kayıt altına alınır ve müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Hızlı ve yerinde servis

Servis talebiniz olduğunda size gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşır ve sorununuzu giderir. Mümkün olduğu müddetçe cihazınıza sizin ortamınızda hızlı müdahale edilmekte, gerek görüldüğü takdirde servis formu karşılığında atölyemize alınmaktadır.

Tüm markalara servis

Geniş yedek parça stoğumuz ile Antalya'da tüm markalarına geniş kapsamlı servis hizmeti vermekteyiz.

Güvenilir, tecrübeli

Ankastre Servisimiz yıllardır hizmet vermektedir, çalışanlarımız asgari 5, azami 15 yıllık servis tecrübesine sahiptir. Gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir,servis sertifikalarına ve fabrika eğitimlerine sahiptir.

Şirinyalı En iyi Ankastre Servisi, Şirinyalı Ankastre Servisi, Şirinyalı Ankastre Arıza Bakım Tamir Servisi
Marka: 
İlçe: 

Yorumlarınız

Ersoy H.
Teşekkür
Ben Antalya'da yaşıyorum ve Bosh Marka buzdolabımın bozulması üzerine servis çağırdım gelen servis kontrolünü yaptıktan sonra motorunun yandığını ve yüksek bir ücret karşılığında motorunu değiştirebileceğini şöyledi.Gelen servisi yaptırmadan geri gönderdim.İnternetten Antalya'da Beyaz Eşya Tamir Servisini araştırdım ve sizleri aradım. Daha önceki gelen servisin vermiş olduğu fiyattan daha düşük bir fiyata yaptırdım.Dolabım yeni gibi çalışıyor.
Suat B.
Teşekkür
Desteklerini sonuna kadar ve oldukça hızlı bir şekilde gösterdiler. Mutlu müşteri yaratma konusunda oldukça başarılı bir firma. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.
Ali Orkun A.
Teşekkür
Servise gelen ustamız bey başta olmak üzere tüm çalışan arkadaşlara teşekkür ederim. Buzdolabımızı neredeyse baştan yaptılar çok çok teşekkürler.
Gökhan Şengör
Teşekkür
Burada değeriniz aldığınız hizmetin bedeliyle orantılı değil. Bir sorun anında karşınızda işini bilen, size değer veren bir ekip var!
Şenol E.
Teşekkür
gayet memnunum.iyiki bu firmayı bulmuşum..ayrıca süper hızlı teknik servis ekibine çok teşekkür ediyorum..bundan sonra burdayım inşallah.
Gülşah
Teşekkür
tum Antalya beyaz eşya servisi calisanlarina tesekkur ediyorum, sorun cikarmak yerine cozum odakli yaklasip, mutlu sekilde hizmet verdikleri icin. tebrikler.
Gurcan Y.
Teşekkür
Çok hızlı çok güvenilir verdikleri destek gerçekten çok kaliteli güvenilir bir ekip
Ümran Akmeşe
Teşekkür
Hızlı ve güvenilir bir servis.Vermiş olduğu hizmetten çok memnun kaldık. Kaliteli hizmet ve vermiş olduğu fiyattan dolayı Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisine Teşekkür ederim.
Tolga Coşkun
Teşekkür
En iyi fiyata en kaliteli hizmeti almak isteyen arkadaşların başka bir firma arayışına girmelerine gerek yok. Tüm ekibe teşekkür ederim.
Gökhan K.
Teşekkür
tum Antalya beyaz eşya servisi calisanlarina tesekkur ediyorum, sorun cikarmak yerine cozum odakli yaklasip, mutlu sekilde hizmet verdikleri icin. tebrikler.
Şenay
Teşekkür
Servise gelen ustamız bey başta olmak üzere tüm çalışan arkadaşlara teşekkür ederim. Buzdolabımızı neredeyse baştan yaptılar çok çok teşekkürler.

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Şirinyalı Ariston Ankastre Servisi Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Antalya Şirinyalı Ariston Ankastre Servisi Ocak, Fırın, Buzdolabı, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Süpürge, Klima. Antalya Beyaz Eşya Servisi

Bu Sayfayı Paylaşın

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Şirinyalı Ariston Ankastre Servisi Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Kepez Arçelik Derin Dondurucu Servisi Arçelik
Şirinyalı Profilo Bulaşık Makinesi Servisi Profilo
Meltem En Yakın Bosch Çamaşır Makinesi Servisi Bosch
Ankastre Tamircisi Antalya
Siemens Fener Siemens
Konyaaltı En Yakın Samsung Bulaşık Makinesi Servisi Samsung
Konyaaltı En Yakın Bosch Derin Dondurucu Servisi Bosch
Muratpaşa En Yakın Siemens Buzdolabı Servisi Siemens
Zerdalilik En Yakın Arçelik Çamaşır Makinesi Servisi Arçelik
Fırın Lambasının Değiştirilmesi Altus
Konyaaltı En Yakın Samsung Derin Dondurucu Servisi Samsung
Kepez Bosch Buzdolabı Servisi Bosch
Lara En Yakın Samsung Buzdolabı Servisi Samsung
Aksu En Yakın Profilo Klima Servisi Profilo
Doğu Garajı Regal Bulaşık Makinesi Servisi Regal
Ankastre Hızlı Servis Konyaaltı
Güzeloba Beyaz Eşya Hızlı Servis
Yeşilbahçe En Yakın Siemens Klima Servisi Siemens
Döşemealtı En Yakın Samsung Bulaşık Makinesi Servisi Samsung
Konyaaltı En Yakın Beko Klima Servisi Beko
Samsung Liman Samsung
Meltem Samsung Bulaşık Makinesi Servisi Samsung
Doğu Garajı En Yakın Arçelik Derin Dondurucu Servisi Arçelik
Kırcami Samsung Derin Dondurucu Servisi Samsung
Konyaaltı En Yakın Regal Buzdolabı Servisi Regal
Yeşilbahçe En Yakın Profilo Klima Servisi Profilo
Samsung Samsung
Konyaaltı Altus Servisi Altus
Doğu Garajı En Yakın Regal Buzdolabı Servisi Regal
Meltem En Yakın Ariston Ankastre Servisi Ariston
Meltem Siemens Derin Dondurucu Servisi Siemens
Çamaşır Makinesi en fazla kaç kg?
Döşemealtı En Yakın Beko Bulaşık Makinesi Servisi Beko