Şirinyalı Regal Ankastre Servisi

Yaptığımız Her İşe ve Kullandığımız Her Parçaya 1 YIL GARANTİ Vermekteyiz.

Şirinyalı Regal Ankastre Servisi

Servis Ekiplerimiz tarafından servis hizmeti sırasında bütün tedbirlere dikkatle uyulmaktadır. Herşey Sağlığımız için ... Saygılarımızla.

☎️ 0507 803 1571

ANTALYA BEYAZ EŞYA TAMİRCİSİ

Şirinyalı Regal Ankastre Servisi telefon, iletişim Antalya Regal Ankastre Servisi olarak sizlere bir telefon kadar Yakınız. Regal markalı Ankastrenız için Antalya’daki Ankastre Servisi irtibat numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Antalya’da Ankastre Uzman Servisiyiz ve Antalya Ankastre Servisi olarak sizlere Ankastre markasıyla ilgili en iyi Ankastre teknik servis hizmetini size bir telefon uzaklığında sunuyoruz. Antalya Ankastre Servisi olarak sizlere Ankastre servis hizmetini kesintisiz sunmaktayız.

Antalya Ankastre olarak yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan garantilidir. servis ve parça değişimi servis fişi ile kayıt altına alınır ve müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Ankastre Servistalebiniz olduğunda size gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşır ve sorununuzu gideririz. Ankastre Servisimiz yıllardır hizmet vermektedir, çalışanlarımız asgari 5, azami 15 yıllık servis tecrübesine sahiptir. Ankastre Servisimiz gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir,servis sertifikalarına ve fabrika eğitimlerine sahiptir. Ankastre Servisi Antalya için Talep ettiğiniz gün ve saatte sizi ziyaret ederek cihazınızın onarımını yapmaktayız.

Garantili servis

Antalya Ankastre Servisi tarafından yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan garantilidir. Servis ve parça değişimi servis fişi ile kayıt altına alınır ve müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Hızlı ve yerinde servis

Servis talebiniz olduğunda size gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşır ve sorununuzu giderir. Mümkün olduğu müddetçe cihazınıza sizin ortamınızda hızlı müdahale edilmekte, gerek görüldüğü takdirde servis formu karşılığında atölyemize alınmaktadır.

Tüm markalara servis

Geniş yedek parça stoğumuz ile Antalya'da tüm markalarına geniş kapsamlı servis hizmeti vermekteyiz.

Güvenilir, tecrübeli

Ankastre Servisimiz yıllardır hizmet vermektedir, çalışanlarımız asgari 5, azami 15 yıllık servis tecrübesine sahiptir. Gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir,servis sertifikalarına ve fabrika eğitimlerine sahiptir.

Şirinyalı En iyi Ankastre Servisi, Şirinyalı Ankastre Servisi, Şirinyalı Ankastre Arıza Bakım Tamir Servisi
Marka: 
İlçe: 

Yorumlarınız

Şenol E.
Teşekkür
gayet memnunum.iyiki bu firmayı bulmuşum..ayrıca süper hızlı teknik servis ekibine çok teşekkür ediyorum..bundan sonra burdayım inşallah.
Cem U.
Teşekkür
Mükemmel bir Teknik Servis ! Herkese tavsiye ediyorum.
Soner İlker
Teşekkür
Antalya'da evimizideki Bulaşık makinesi arızasında kesinlikle çok memnunum o yüzden buraya yazmak istedim. teşekkürler Servise gelen ustamız bey
Atadan F.
Teşekkür
çok teşekkür ediyorum.Herkese tavsiye ederim
Mahmut
Teşekkür
Firmanızın hizmetlerinden ve ürünlerinden gayet memnunum. Oldukça uygun fiyatları sunmanız ve müşteri odaklı çalışmalarınız, teknik konularda anında cevap verip çözüm bulmanız sizi vazgeçilmez yapıyor. :) Teknik sorunlara, detaylara karşı çözüm ve yanıt hızınız süper. Saygılarımla
Gamze
Teşekkür
Mükemmel Hizmetiniz İçin Çok Teşşekür Ederim Özellikle Servise gelen ustamız Bey ve ekibine Yardımlarından Ve Sundukları Hizmetten Dolayı Çok Teşşekürler. KALİTELİ HİZMET UYGUN FİYAT GARANTİSİ KESİNTİSİZ HİZMET ..
Enis C.
Teşekkür
Firmanızın hizmetlerinden ve ürünlerinden gayet memnunum. Oldukça uygun fiyatları sunmanız ve müşteri odaklı çalışmalarınız, teknik konularda anında cevap verip çözüm bulmanız sizi vazgeçilmez yapıyor. :) Teknik sorunlara, detaylara karşı çözüm ve yanıt hızınız süper. Saygılarımla
İlhan
Teşekkür
Aldığım hizmetlerde bu güne kadar hiç bir aksaklık yaşamadım.Fiyat ve kalite bakımından kesinlikle tartışılmaz...
Gülsüm O.
Teşekkür
Vestel marka buzdolabım çalışmıyordu servisini çağırdım gelen servis motorunun yandığını söyledi ve motorunun değişimi için benden yüksek tutarda para istedi. O fiyat bana çok fazla geldi ve yaptırmadan servisi gönderdim.Daha sonra bu servisi aradım gelen Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi servis elemanının konuşmasından çok tecrübeli olduğu belliydi Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi vestelin servisinden daha düşük fiyat verdi.Bende ne gerekiyorsa yapın dedim ve orijinal motor ile değiştirdiler.Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisinden Çok memnun kaldım herkeze tavsiye edeceğim bir servis.
Fuat
Teşekkür
Verdikleri hizmet parasına göre üst seviyede. Ellerinden geldiğince yardımcı oluyor. Sonuna kadar tavsiye ederim. Antalya Beyaz Eşya Servisine ve tüm ekibine teşekkür ederim.
Selahattin Taş
Teşekkür
Bulaşık makinemdeki sorun giderildi. Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisinden gelen Servise gelen ustamız usta, konuya hakim bir şekilde geldi. Uzun zamandır karşılaşmadığımız bir hizmet aldık. Çünkü soruna pozitif bakışı ve kibarlığı, çok sık karşılaşmadığımız seviyedeydi. Aynı zamanda makine hakkında bilgilendirdi. Kendilerine tekrar teşekkür ederiz.

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Şirinyalı Regal Ankastre Servisi Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Antalya Şirinyalı Regal Ankastre Servisi Ocak, Fırın, Buzdolabı, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Süpürge, Klima. Antalya Beyaz Eşya Servisi

Bu Sayfayı Paylaşın

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Şirinyalı Regal Ankastre Servisi Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz