Yeşilbahçe En Yakın Profilo Ankastre Servisi

Yaptığımız Her İşe ve Kullandığımız Her Parçaya 1 YIL GARANTİ Vermekteyiz.

Yeşilbahçe En Yakın Profilo Ankastre Servisi

Servis Ekiplerimiz tarafından servis hizmeti sırasında bütün tedbirlere dikkatle uyulmaktadır. Herşey Sağlığımız için ... Saygılarımızla.

☎️ 0507 803 1571

ANTALYA BEYAZ EŞYA TAMİRCİSİ

Yeşilbahçe En Yakın Profilo Ankastre Servisi telefon, iletişim Antalya Profilo Ankastre Servisi olarak sizlere bir telefon kadar Yakınız. Profilo markalı Ankastrenız için Antalya’daki Ankastre Servisi irtibat numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Antalya’da Ankastre Uzman Servisiyiz ve Antalya Ankastre Servisi olarak sizlere Ankastre markasıyla ilgili en iyi Ankastre teknik servis hizmetini size bir telefon uzaklığında sunuyoruz. Antalya Ankastre Servisi olarak sizlere Ankastre servis hizmetini kesintisiz sunmaktayız.

Antalya Ankastre olarak yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan garantilidir. servis ve parça değişimi servis fişi ile kayıt altına alınır ve müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Ankastre Servistalebiniz olduğunda size en yakın gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşır ve sorununuzu gideririz. Ankastre Servisimiz yıllardır hizmet vermektedir, çalışanlarımız asgari 5, azami 15 yıllık servis tecrübesine sahiptir. Ankastre Servisimiz gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir,servis sertifikalarına ve fabrika eğitimlerine sahiptir. Ankastre Servisi Antalya için Talep ettiğiniz gün ve saatte sizi ziyaret ederek cihazınızın onarımını yapmaktayız.

Garantili servis

Antalya Ankastre Servisi tarafından yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan garantilidir. Servis ve parça değişimi servis fişi ile kayıt altına alınır ve müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Hızlı ve yerinde servis

Servis talebiniz olduğunda size en yakın gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşır ve sorununuzu giderir. Mümkün olduğu müddetçe cihazınıza sizin ortamınızda hızlı müdahale edilmekte, gerek görüldüğü takdirde servis formu karşılığında atölyemize alınmaktadır.

Tüm markalara servis

Geniş yedek parça stoğumuz ile Antalya'da tüm markalarına geniş kapsamlı servis hizmeti vermekteyiz.

Güvenilir, tecrübeli

Ankastre Servisimiz yıllardır hizmet vermektedir, çalışanlarımız asgari 5, azami 15 yıllık servis tecrübesine sahiptir. Gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir,servis sertifikalarına ve fabrika eğitimlerine sahiptir.

Yeşilbahçe En iyi Ankastre Servisi, Yeşilbahçe Ankastre Servisi, Yeşilbahçe Ankastre Arıza Bakım Tamir Servisi
Marka: 
İlçe: 

Yorumlarınız

Filiz Gülköken
Teşekkür
Çamaşır makinemizin arızasında Hem sabırla, hem de günün her saatinde sağladıkları esaslı destekten dolayı çok ama çok teşekkür ederim.
Aysel Ş.
Teşekkür
3 Yıldır BOSH Marka çamaşır makinem var ve garanti bitiminden kısa bir süre sonra aniden bozuldu. Eo9 hatası vermeye başladı.Yetkili Antalya Beyaz Eşya Servisini aradım bana garantisinin bitiğini ve bana yardımcı olamayacağını ve kullanıcı hatasından kaynaklanmış olacağını söyledi.BOSH Marka kullanan müşterilerinin garantisi bitmiş ürünlerin ödeme karşılığında değiştirebileceklerini belirtiler.Bende bunun üzerine Antalya Beyaz Eşya Tamir servisini arayarak servis istedim. Antalya Bosh Servisinin servisinden kat kat tecrübeli olduklarını anladım. Herkese tavsiye ederim.
Ahmet Y.
Teşekkür
Buzdolabımın üst dondurucu kısmı buzlanma yapıyordu. Komşumun tavsiyesi üzerine sizin ustayı çağırdım. Yakasında yetkili firma kartı vardı. Mütevazi bir şekilde içeri girdi. Buzdolabıma bakarak arızanın tahliye borusunun tıkanmasından kaynaklandığını buzlanmanın o sebeple olduğunu söyledi. Tam bir ustalıkla tahliye borusunu açarak işlemini bitirdi. Ellerinize sağlık Beyaz Eşya Tamir Servisi Antalya.
Aysel Bozboyun
Teşekkür
Çamaşır makinam bozulmuştu. Antalya Beyaz Eşya Servisi geldi. Hizmetinden çok memnun kaldım. Hızlı ve güvenilir olduklarından dolayı teşekkür ederim.
Reyhan
Teşekkür
Antalya 'da hizmet veren en kaliteli teknik servislerden biri, fiyat/performans karşılaştırmasında ise en iyisi. Servis ekibi gayet hızlı ve başarılı.
Gülşah
Teşekkür
tum Antalya beyaz eşya servisi calisanlarina tesekkur ediyorum, sorun cikarmak yerine cozum odakli yaklasip, mutlu sekilde hizmet verdikleri icin. tebrikler.
Şenol E.
Teşekkür
gayet memnunum.iyiki bu firmayı bulmuşum..ayrıca süper hızlı teknik servis ekibine çok teşekkür ediyorum..bundan sonra burdayım inşallah.
Ahmet Boz
Teşekkür
Aldığım hizmetlerde bu güne kadar hiç bir aksaklık yaşamadım.Fiyat ve kalite bakımından kesinlikle tartışılmaz...
Tuba K.
Teşekkür
Samsung buzdolabım 3. yılını doldurmadan bozuldu bunu üzerine yetkili servisini çağırdım. Gelen servis 1 yıl garanti vererek parçasını değiştirdir. Aradan 8-9 ay geçtikten sonra buzdolabım yine aynı arızayı yaptı.Yine servisi aradığımda parça garantisinin 6 ay olduğunu bana yardımcı olamayacaklarını söylediler. Daha sonra bende Antalya Beyaz eşya tamir servisini arayarak servis istedim. Randevu vermiş oldukları gün ve saatte geldiler.Sorunu en kısa zamanda gidererek makul bir fiyat istediler. Teşekkür ederim Antalya Beyaz Eşya Servis ekibiniz çok başarılılar.
Salim A.
Teşekkür
çok iyi
Gülsüm O.
Teşekkür
Vestel marka buzdolabım çalışmıyordu servisini çağırdım gelen servis motorunun yandığını söyledi ve motorunun değişimi için benden yüksek tutarda para istedi. O fiyat bana çok fazla geldi ve yaptırmadan servisi gönderdim.Daha sonra bu servisi aradım gelen Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi servis elemanının konuşmasından çok tecrübeli olduğu belliydi Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi vestelin servisinden daha düşük fiyat verdi.Bende ne gerekiyorsa yapın dedim ve orijinal motor ile değiştirdiler.Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisinden Çok memnun kaldım herkeze tavsiye edeceğim bir servis.

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Yeşilbahçe En Yakın Profilo Ankastre Servisi Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Antalya Yeşilbahçe En Yakın Profilo Ankastre Servisi Ocak, Fırın, Buzdolabı, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Süpürge, Klima. Antalya Beyaz Eşya Servisi

Bu Sayfayı Paylaşın

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Yeşilbahçe En Yakın Profilo Ankastre Servisi Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Antalya En Yakın Bosch Derin Dondurucu Servisi Bosch
Yeşilbahçe En Yakın Arçelik Ankastre Servisi Arçelik
Muratpaşa En Yakın Regal Bulaşık Makinesi Servisi Regal
Siemens Meydankavağı Siemens
Muratpaşa En Yakın Arçelik Çamaşır Makinesi Servisi Arçelik
Antalya Arçelik Çamaşır Makinesi Servisi Arçelik
Siemens Şirinyalı Siemens
Airfel Konyaaltı Airfel
Kepez Beko Derin Dondurucu Servisi Beko
Antalya Beko Bulaşık Makinesi Servisi Beko
Döşemealtı Bosch Derin Dondurucu Servisi Bosch
Yeşilbahçe En Yakın Beko Çamaşır Makinesi Servisi Beko
Kepez En Yakın Bosch Buzdolabı Servisi Bosch
Lara En Yakın Arçelik Buzdolabı Servisi Arçelik
Şirinyalı En Yakın Bosch Buzdolabı Servisi Bosch
Yeşilbahçe Beko Derin Dondurucu Servisi Beko
Kırcami Beko Derin Dondurucu Servisi Beko
Kırcami En Yakın Samsung Çamaşır Makinesi Servisi Samsung
Kepez Ariston Servisi Ariston
Kaç programlı bulaşık makinesi almalıyım?
Yeşilbahçe En Yakın Samsung Derin Dondurucu Servisi Samsung
Muratpaşa En Yakın Siemens Çamaşır Makinesi Servisi Siemens
Kırcami Profilo Klima Servisi Profilo
Zerdalilik Siemens Buzdolabı Servisi Siemens
Soğuksu En Yakın Samsung Derin Dondurucu Servisi Samsung
Kepez Altus Servisi Altus
Antalya Regal Servisi Regal
Bulaşık makinesi temizleme nasıl yapılır?
Yeşilbahçe Regal Derin Dondurucu Servisi Regal
Electrolux Liman Electrolux
Miele Fener Miele
Çamaşır makinesi ne zaman ve kim tarafından icat edilmiştir?
Uncalı En Yakın Arçelik Derin Dondurucu Servisi Arçelik