Zerdalilik Beko Klima Servisi

Yaptığımız Her İşe ve Kullandığımız Her Parçaya 1 YIL GARANTİ Vermekteyiz.

Zerdalilik Beko Klima Servisi

Servis Ekiplerimiz tarafından servis hizmeti sırasında bütün tedbirlere dikkatle uyulmaktadır. Herşey Sağlığımız için ... Saygılarımızla.

☎️ 0507 803 1571

ANTALYA BEYAZ EŞYA TAMİRCİSİ

Zerdalilik Beko Klima Servisi telefon, iletişim Antalya Beko Klima Servisi olarak sizlere bir telefon kadar Yakınız. Beko markalı klimanız için Antalya’daki Klima Servisi irtibat numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Antalya’da Klima Uzman Servisiyiz ve Antalya Klima Servisi olarak sizlere Klima markasıyla ilgili en iyi Klima teknik servis hizmetini size bir telefon uzaklığında sunuyoruz. Antalya Klima Servisi olarak sizlere Klima servis hizmetini kesintisiz sunmaktayız.

Antalya Klima olarak yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan garantilidir. servis ve parça değişimi servis fişi ile kayıt altına alınır ve müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Klima Servistalebiniz olduğunda size gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşır ve sorununuzu gideririz. Klima Servisimiz yıllardır hizmet vermektedir, çalışanlarımız asgari 5, azami 15 yıllık servis tecrübesine sahiptir. Klima Servisimiz gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir,servis sertifikalarına ve fabrika eğitimlerine sahiptir. Klima Servisi Antalya için Talep ettiğiniz gün ve saatte sizi ziyaret ederek cihazınızın onarımını yapmaktayız.

Garantili servis

Antalya Klima Servisi tarafından yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan garantilidir. Servis ve parça değişimi servis fişi ile kayıt altına alınır ve müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Hızlı ve yerinde servis

Servis talebiniz olduğunda size gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşır ve sorununuzu giderir. Mümkün olduğu müddetçe cihazınıza sizin ortamınızda hızlı müdahale edilmekte, gerek görüldüğü takdirde servis formu karşılığında atölyemize alınmaktadır.

Tüm markalara servis

Geniş yedek parça stoğumuz ile Antalya'da tüm markalarına geniş kapsamlı servis hizmeti vermekteyiz.

Güvenilir, tecrübeli

Klima Servisimiz yıllardır hizmet vermektedir, çalışanlarımız asgari 5, azami 15 yıllık servis tecrübesine sahiptir. Gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir,servis sertifikalarına ve fabrika eğitimlerine sahiptir.

Zerdalilik En iyi Klima Servisi, Zerdalilik Klima Servisi, Zerdalilik Klima Arıza Bakım Tamir Servisi
Marka: 
İlçe: 

Yorumlarınız

İsmail A.
Teşekkür
Sorunsuz bir şekilde teknik servis talebimi gerçekleştirdim teşekkrler
Süleyman Aydın
Teşekkür
Çok uygun ve düzgün bir firmasınız. Bize böyle hizmet sunduğunuz için teşekkürler.
Melis B.
Teşekkür
her şey sorunsuzca halloldu teknik ekibinizi tebrik ediyorum.
Gökhan K.
Teşekkür
tum Antalya beyaz eşya servisi calisanlarina tesekkur ediyorum, sorun cikarmak yerine cozum odakli yaklasip, mutlu sekilde hizmet verdikleri icin. tebrikler.
Gülsüm Ateş
Teşekkür
Bulaşık Makinem ile ilgili aldığım hizmetten dolayı çok memnunum. Çok Teşekkür ederim.
Mevlüt G.
Teşekkür
Arçelik çamaşır makinem bozulmuştu. Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisini çağırdım. Vermiş oldukları gün ve saatte geldiler. Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi Arızayı giderdikten sonra böyle durumlarda ne yapmam gerektiği anlattı. Kısacası çok memnun kaldım. Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi'ni Herkeze tavsiye ederim.
Hayriye G.
Teşekkür
İyiydi sorunsuz hallettik
Hayati
Teşekkür
Gerçekten çok kaliteli bir firma işinin ehli.. tavsiye ederim
İrazca
Teşekkür
Mükemmel servis hizmeti aldım. Her soruma sabır ve büyük yetkinlikle cevap alabildim. Çok teşekkürler
Özgür
Teşekkür
İyi ki Varsınız Antalya Beyaz esya servisi Ekibi Gerçekten Size Ne Kadar Teşekkür Etsem Azdır. yeni makine almaktan kurtardınız bizi.
Yücel
Teşekkür
çok teşekkür ediyorum.Herkese tavsiye ederim

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Zerdalilik Beko Klima Servisi Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Antalya Zerdalilik Beko Klima Servisi Ocak, Fırın, Buzdolabı, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Süpürge, Klima. Antalya Beyaz Eşya Servisi

Bu Sayfayı Paylaşın

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Zerdalilik Beko Klima Servisi Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz