Zerdalilik En Yakın Regal Çamaşır Makinesi Servisi

Yaptığımız Her İşe ve Kullandığımız Her Parçaya 1 YIL GARANTİ Vermekteyiz.

Zerdalilik En Yakın Regal Çamaşır Makinesi Servisi

Servis Ekiplerimiz tarafından servis hizmeti sırasında bütün tedbirlere dikkatle uyulmaktadır. Herşey Sağlığımız için ... Saygılarımızla.

☎️ 0507 803 1571

ANTALYA BEYAZ EŞYA TAMİRCİSİ

Zerdalilik En Yakın Regal Çamaşır Makinesi Servisi telefon, iletişim Antalya Regal Çamaşır Makinesi Servisi olarak sizlere bir telefon kadar Yakınız. Regal markalı Çamaşır Makinesinız için Antalya’daki Çamaşır Makinesi Servisi irtibat numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Antalya’da Çamaşır Makinesi Uzman Servisiyiz ve Antalya Çamaşır Makinesi Servisi olarak sizlere Çamaşır Makinesi markasıyla ilgili en iyi Çamaşır Makinesi teknik servis hizmetini size bir telefon uzaklığında sunuyoruz. Antalya Çamaşır Makinesi Servisi olarak sizlere Çamaşır Makinesi servis hizmetini kesintisiz sunmaktayız.

Antalya Çamaşır Makinesi olarak yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan garantilidir. servis ve parça değişimi servis fişi ile kayıt altına alınır ve müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Çamaşır Makinesi Servistalebiniz olduğunda size en yakın gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşır ve sorununuzu gideririz. Çamaşır Makinesi Servisimiz yıllardır hizmet vermektedir, çalışanlarımız asgari 5, azami 15 yıllık servis tecrübesine sahiptir. Çamaşır Makinesi Servisimiz gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir,servis sertifikalarına ve fabrika eğitimlerine sahiptir. Çamaşır Makinesi Servisi Antalya için Talep ettiğiniz gün ve saatte sizi ziyaret ederek cihazınızın onarımını yapmaktayız.

Garantili servis

Antalya Çamaşır Makinesi Servisi tarafından yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan garantilidir. Servis ve parça değişimi servis fişi ile kayıt altına alınır ve müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Hızlı ve yerinde servis

Servis talebiniz olduğunda size en yakın gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşır ve sorununuzu giderir. Mümkün olduğu müddetçe cihazınıza sizin ortamınızda hızlı müdahale edilmekte, gerek görüldüğü takdirde servis formu karşılığında atölyemize alınmaktadır.

Tüm markalara servis

Geniş yedek parça stoğumuz ile Antalya'da tüm markalarına geniş kapsamlı servis hizmeti vermekteyiz.

Güvenilir, tecrübeli

Çamaşır Makinesi Servisimiz yıllardır hizmet vermektedir, çalışanlarımız asgari 5, azami 15 yıllık servis tecrübesine sahiptir. Gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir,servis sertifikalarına ve fabrika eğitimlerine sahiptir.

Zerdalilik En iyi Çamaşır Makinesi Servisi, Zerdalilik Çamaşır Makinesi Servisi, Zerdalilik Çamaşır Makinesi Arıza Bakım Tamir Servisi
Marka: 
İlçe: 

Yorumlarınız

Nalan
Teşekkür
Çok hızlı çok güvenilir verdikleri destek gerçekten çok kaliteli güvenilir bir ekip
Ahmet Boz
Teşekkür
Aldığım hizmetlerde bu güne kadar hiç bir aksaklık yaşamadım.Fiyat ve kalite bakımından kesinlikle tartışılmaz...
Uğurcan Kemal
Teşekkür
Başta Servise gelen ustamız Bey olmak üzere bütün teknik destek ekibine, hızlı yanıtları ve kalıcı çözümleri için teşekkürlerimi iletiyorum.
Özgür
Teşekkür
İyi ki Varsınız Antalya Beyaz esya servisi Ekibi Gerçekten Size Ne Kadar Teşekkür Etsem Azdır. yeni makine almaktan kurtardınız bizi.
Enis C.
Teşekkür
Firmanızın hizmetlerinden ve ürünlerinden gayet memnunum. Oldukça uygun fiyatları sunmanız ve müşteri odaklı çalışmalarınız, teknik konularda anında cevap verip çözüm bulmanız sizi vazgeçilmez yapıyor. :) Teknik sorunlara, detaylara karşı çözüm ve yanıt hızınız süper. Saygılarımla
Ferdi
Teşekkür
Kendileri ile herhangi bir konuda iletişime geçün ve ne kadar hızlı yanıt alacağınızı siz de test edin. Çamasır makinemizi tertemiz şekilde tamir ettiler. çok teşekkürler.
Kubilay
Teşekkür
Antalya'da Buzdolabı arızamda teknik servis ekibinizin sorunu çözmesinde ve geri dönüş hızınıza hayran kaldım. Başka ne isteyebilirdim ki... Canı gönülden teşekkür ederim. Saygılarımla
Pinar
Teşekkür
3 Yıldır BOSH Marka çamaşır makinem var ve garanti bitiminden kısa bir süre sonra aniden bozuldu. Eo9 hatası vermeye başladı.Yetkili Servisini aradım bana garantisinin bitiğini ve bana yardımcı olamayacağını ve kullanıcı hatasından kaynaklanmış olacağını söyledi.BOSH Marka kullanan müşterilerinin garantisi bitmiş ürünlerin ödeme karşılığında değiştirebileceklerini belirtiler.Bende bunun üzerine Antalya Beyaz Eşya Tamir servisini arayarak servis istedim. Bosh un servisinden kat kat tecrübeli olduklarını anladım. Herkese tavsiye ederim.
Mahmut
Teşekkür
Firmanızın hizmetlerinden ve ürünlerinden gayet memnunum. Oldukça uygun fiyatları sunmanız ve müşteri odaklı çalışmalarınız, teknik konularda anında cevap verip çözüm bulmanız sizi vazgeçilmez yapıyor. :) Teknik sorunlara, detaylara karşı çözüm ve yanıt hızınız süper. Saygılarımla
Fatih
Teşekkür
Gerçekten de başarılı bir firma. Servis konusunda en ufak bir problem yaşamadım. Ne zaman aklıma bir soru takılsa sorumu soruyorum çok teşekkürler.
Gökhan Şengör
Teşekkür
Burada değeriniz aldığınız hizmetin bedeliyle orantılı değil. Bir sorun anında karşınızda işini bilen, size değer veren bir ekip var!

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Zerdalilik En Yakın Regal Çamaşır Makinesi Servisi Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Antalya Zerdalilik En Yakın Regal Çamaşır Makinesi Servisi Ocak, Fırın, Buzdolabı, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Süpürge, Klima. Antalya Beyaz Eşya Servisi

Bu Sayfayı Paylaşın

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Zerdalilik En Yakın Regal Çamaşır Makinesi Servisi Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Doğu Garajı En Yakın Arçelik Derin Dondurucu Servisi Arçelik
Kepez Profilo Derin Dondurucu Servisi Profilo
Beko Konuksever Beko
Uncalı En Yakın Arçelik Çamaşır Makinesi Servisi Arçelik
Döşemealtı Arçelik Çamaşır Makinesi Servisi Arçelik
Ankastre Hızlı Servis Konyaaltı
Lara En Yakın Bosch Ankastre Servisi Bosch
Konyaaltı En Yakın Ariston Ankastre Servisi Ariston
Muratpaşa En Yakın Arçelik Ankastre Servisi Arçelik
Muratpaşa En Yakın Samsung Çamaşır Makinesi Servisi Samsung
Aksu Samsung Çamaşır Makinesi Servisi Samsung
Kepez Samsung Çamaşır Makinesi Servisi Samsung
Soğuksu Regal Ankastre Servisi Regal
Ankastre Tamircisi Kepez
Antalya En Yakın Siemens Derin Dondurucu Servisi Siemens
Kepez En Yakın Siemens Buzdolabı Servisi Siemens
Muratpaşa En Yakın Profilo Klima Servisi Profilo
Kepez Lg Servisi Lg
Konyaaltı Samsung Çamaşır Makinesi Servisi Samsung
Altus Servisi Konyaaltı Altus
Çamaşır makinesi durulama ne demek?
General Teomanpaşa General
Konyaaltı Ariston Buzdolabı Servisi Ariston
Lara Beyaz Eşya Arıza Servisi
Aksu En Yakın Profilo Bulaşık Makinesi Servisi Profilo
Samsung Konyaaltı Samsung
Ariston Servisi Ariston
Muratpaşa Samsung Çamaşır Makinesi Servisi Samsung
Fırın Lambasının Değiştirilmesi Altus
Döşemealtı Samsung Çamaşır Makinesi Servisi Samsung
Antalya En Yakın Regal Bulaşık Makinesi Servisi Regal
Muratpaşa En Yakın Bosch Klima Servisi Bosch
Antalya Samsung Çamaşır Makinesi Servisi Samsung