Antalya Beyaz Eşya Servisleri

Yaptığımız Her İşe ve Kullandığımız Her Parçaya 1 YIL GARANTİ Vermekteyiz.

Antalya Beyaz Eşya Servisleri

Servis Ekiplerimiz tarafından servis hizmeti sırasında bütün tedbirlere dikkatle uyulmaktadır. Herşey Sağlığımız için ... Saygılarımızla.

☎️ 0507 803 1571

ANTALYA BEYAZ EŞYA TAMİRCİSİ

Antalya'nın En Büyük Beyaz Eşya servisi olma yolunda Antalya Çamaşır Makinesi Servisleri, Antalya Buzdolapları Servisleri, Antalya Derin Dondurucular Servisleri, Antalya Bulaşık Makinesi Servisleri, Antalya Ankastre Set Servisleri, Antalya Aspiratör Servisleri, Antalya Endüstriyel Soğutucu Servisleri, Antalya Fırın Servisleri, Antalya Kombi Servisleri, Antalya Su Sebili Servisleri, Antalya Mikrodalga Fırın Servisleri arasındaki yerimizi koruyabilmek için bütün çabamızla çalışmaktayız. Bunun için sizlerin memnuniyetinin ne kadar önemli olduğunun da farkındayız. Bizleri seçen çok sayıda memnun müşteri arasında sizleri de görmekten gerçekten de gurur duyarız. Saygılarımızla.

Yorumlarınız

Gökhan K.
Teşekkür
tum Antalya beyaz eşya servisi calisanlarina tesekkur ediyorum, sorun cikarmak yerine cozum odakli yaklasip, mutlu sekilde hizmet verdikleri icin. tebrikler.
Gurcan Y.
Teşekkür
Çok hızlı çok güvenilir verdikleri destek gerçekten çok kaliteli güvenilir bir ekip
Süleyman Aydın
Teşekkür
Çok uygun ve düzgün bir firmasınız. Bize böyle hizmet sunduğunuz için teşekkürler.
Burak Ozkan
Teşekkür
Bu yorumu içimden sadece içimden geldiği için yazıyorum... Verdiğiniz hizmet Türkiye standartları kalitesine göre yüksek kalitede olan bir servissiniz. Sizinle olmaktan gerçekten çok memnunum, umarım ayağınıza taş takılmadan şuanki kalitenizi hep korursunuz. Sizi seviyorum Antalya Beyaz Eşya Servisi Ekibi, herşey için teşekkürler.
Necati Yüksel
Teşekkür
Arçelik buzdolabım 3. yılını doldurmadan bozuldu bunu üzerine yetkili servisini çağırdım. Gelen servis 1 yıl garanti vererek parçasını değiştirdir. Aradan 8-9 ay geçtikten sonra buzdolabım yine aynı arızayı yaptı.Yine servisi aradığımda parça garantisinin 6 ay olduğunu bana yardımcı olamayacaklarını söylediler. Daha sonra bende Antalya Beyaz eşya tamir servisini arayarak servis istedim. Randevu vermiş oldukları gün ve saatte geldiler.Sorunu en kısa zamanda gidererek makul bir fiyat istediler. Teşekkür ederim Servise gelen ustamız Beye çok başarılılar.
Tolga Coşkun
Teşekkür
En iyi fiyata en kaliteli hizmeti almak isteyen arkadaşların başka bir firma arayışına girmelerine gerek yok. Tüm ekibe teşekkür ederim.
Ahmet Güntekin
Teşekkür
3 Yıldır BOSH Marka çamaşır makinem var ve garanti bitiminden kısa bir süre sonra aniden bozuldu. Eo9 hatası vermeye başladı.Yetkili Servisini aradım bana garantisinin bitiğini ve bana yardımcı olamayacağını ve kullanıcı hatasından kaynaklanmış olacağını söyledi.BOSH Marka kullanan müşterilerinin garantisi bitmiş ürünlerin ödeme karşılığında değiştirebileceklerini belirtiler.Bende bunun üzerine Antalya Beyaz Eşya Tamir servisini arayarak servis istedim. Bosh un servisinden kat kat tecrübeli olduklarını anladım. Herkese tavsiye ederim.
Bora Bilen
Teşekkür
Antalya'da Buzdolabı arızamda teknik servis ekibinizin sorunu çözmesinde ve geri dönüş hızınıza hayran kaldım. Başka ne isteyebilirdim ki... Canı gönülden teşekkür ederim. Saygılarımla
Aslı Şahin
Teşekkür
Verdikleri hizmet parasına göre üst seviyede. Ellerinden geldiğince yardımcı oluyor. Sonuna kadar tavsiye ederim. Antalya Beyaz Eşya Servisine ve tüm ekibine teşekkür ederim.
Yunus K.
Teşekkür
Mükemmel Hizmetiniz İçin Çok Teşşekür Ederim Özellikle Servise gelen ustamız Bey ve ekibine Yardımlarından Ve Sundukları Hizmetten Dolayı Çok Teşşekürler. KALİTELİ HİZMET UYGUN FİYAT GARANTİSİ KESİNTİSİZ HİZMET ..
Bahattin
Teşekkür
En iyi fiyata en kaliteli hizmeti almak isteyen arkadaşların başka bir firma arayışına girmelerine gerek yok. Tüm ekibe teşekkür ederim.

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Antalya Beyaz Eşya Servisleri Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Antalya Antalya Beyaz Eşya Servisleri Ocak, Fırın, Buzdolabı, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Süpürge, Klima. Antalya Beyaz Eşya Servisi

Bu Sayfayı Paylaşın

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Antalya Beyaz Eşya Servisleri Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Çamaşır Makinesi Pompa Arızaları Altus
Kepez En Yakın Profilo Çamaşır Makinesi Servisi Profilo
Muratpaşa En Yakın Samsung Bulaşık Makinesi Servisi Samsung
Kepez Siemens Bulaşık Makinesi Servisi Siemens
Kırcami En Yakın Siemens Ankastre Servisi Siemens
Muratpaşa Regal Ankastre Servisi Regal
Konyaaltı Samsung Servisi Samsung
Electrolux Liman Electrolux
Ankastre Arıza Tamiri Konyaaltı
Soğuksu En Yakın Siemens Bulaşık Makinesi Servisi Siemens
Beko çamaşır makinesi beyazlar hangi programda yıkanır?
Siemens Yeşilbahçe Siemens
Bosch Pınarbaşı Bosch
Antalya En Yakın Ariston Ankastre Servisi Ariston
Doğu Garajı En Yakın Siemens Klima Servisi Siemens
Kırcami Arçelik Çamaşır Makinesi Servisi Arçelik
Aksu Ariston Derin Dondurucu Servisi Ariston
Miele Meydankavağı Miele
Soğuksu En Yakın Arçelik Derin Dondurucu Servisi Arçelik
Soğuksu En Yakın Ariston Ankastre Servisi Ariston
Axen Kepez Axen
Şirinyalı Regal Klima Servisi Regal
Zerdalilik En Yakın Siemens Derin Dondurucu Servisi Siemens
Siemens Ankastre Fırınlar
Zerdalilik En Yakın Bosch Bulaşık Makinesi Servisi Bosch
Konyaaltı Regal Buzdolabı Servisi Regal
Zerdalilik En Yakın Ariston Derin Dondurucu Servisi Ariston
Kepez En Yakın Siemens Ankastre Servisi Siemens
Zerdalilik En Yakın Ariston Buzdolabı Servisi Ariston
Muratpaşa En Yakın Ariston Çamaşır Makinesi Servisi Ariston
Bulaşık makinesi ne zaman kim tarafından icat edildi?
Electrolux Kepez Electrolux
Uncalı Beko Çamaşır Makinesi Servisi Beko