Muratpaşa Ariston Klima Servisi

Yaptığımız Her İşe ve Kullandığımız Her Parçaya 1 YIL GARANTİ Vermekteyiz.

Muratpaşa Ariston Klima Servisi

Servis Ekiplerimiz tarafından servis hizmeti sırasında bütün tedbirlere dikkatle uyulmaktadır. Herşey Sağlığımız için ... Saygılarımızla.

☎️ 0507 803 1571

ANTALYA BEYAZ EŞYA TAMİRCİSİ

Muratpaşa Ariston Klima Servisi telefon, iletişim Antalya Ariston Klima Servisi olarak sizlere bir telefon kadar Yakınız. Ariston markalı klimanız için Antalya’daki Klima Servisi irtibat numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Antalya’da Klima Uzman Servisiyiz ve Antalya Klima Servisi olarak sizlere Klima markasıyla ilgili en iyi Klima teknik servis hizmetini size bir telefon uzaklığında sunuyoruz. Antalya Klima Servisi olarak sizlere Klima servis hizmetini kesintisiz sunmaktayız.

Antalya Klima olarak yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan garantilidir. servis ve parça değişimi servis fişi ile kayıt altına alınır ve müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Klima Servistalebiniz olduğunda size gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşır ve sorununuzu gideririz. Klima Servisimiz yıllardır hizmet vermektedir, çalışanlarımız asgari 5, azami 15 yıllık servis tecrübesine sahiptir. Klima Servisimiz gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir,servis sertifikalarına ve fabrika eğitimlerine sahiptir. Klima Servisi Antalya için Talep ettiğiniz gün ve saatte sizi ziyaret ederek cihazınızın onarımını yapmaktayız.

Garantili servis

Antalya Klima Servisi tarafından yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan garantilidir. Servis ve parça değişimi servis fişi ile kayıt altına alınır ve müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Hızlı ve yerinde servis

Servis talebiniz olduğunda size gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşır ve sorununuzu giderir. Mümkün olduğu müddetçe cihazınıza sizin ortamınızda hızlı müdahale edilmekte, gerek görüldüğü takdirde servis formu karşılığında atölyemize alınmaktadır.

Tüm markalara servis

Geniş yedek parça stoğumuz ile Antalya'da tüm markalarına geniş kapsamlı servis hizmeti vermekteyiz.

Güvenilir, tecrübeli

Klima Servisimiz yıllardır hizmet vermektedir, çalışanlarımız asgari 5, azami 15 yıllık servis tecrübesine sahiptir. Gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir,servis sertifikalarına ve fabrika eğitimlerine sahiptir.

Muratpaşa En iyi Klima Servisi, Muratpaşa Klima Servisi, Muratpaşa Klima Arıza Bakım Tamir Servisi
Marka: 
İlçe: 

Yorumlarınız

İlhan
Teşekkür
Aldığım hizmetlerde bu güne kadar hiç bir aksaklık yaşamadım.Fiyat ve kalite bakımından kesinlikle tartışılmaz...
Gurcan Y.
Teşekkür
Çok hızlı çok güvenilir verdikleri destek gerçekten çok kaliteli güvenilir bir ekip
Fatih
Teşekkür
Gerçekten de başarılı bir firma. Servis konusunda en ufak bir problem yaşamadım. Ne zaman aklıma bir soru takılsa sorumu soruyorum çok teşekkürler.
Kamil Alaçam
Teşekkür
Buzdolabımın üst dondurucu kısmı buzlanma yapıyordu. Komşumun tavsiyesi üzerine Bu servisi çağırdım. Yakasında firma kartı vardı. Mütevazi bir şekilde içeri girdi. Buzdolabıma bakarak arızanın tahliye borusunun tıkanmasından kaynaklandığını buzlanmanın o sebeple olduğunu söyledi. Tam bir ustalıkla tahliye borusunu açarak işlemini bitirdi. Ellerinize sağlık Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi.
Fatma H.
Teşekkür
Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi Hızlı ve güvenilir bir servis.Vermiş olduğu hizmetten çok memnun kaldık. Kaliteli hizmet ve vermiş olduğu fiyattan dolayı Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisine Teşekkür ederim.
Hayati
Teşekkür
Gerçekten çok kaliteli bir firma işinin ehli.. tavsiye ederim
Umut
Teşekkür
Hızlı ve güvenilir bir servis.Vermiş olduğu hizmetten çok memnun kaldık. Kaliteli hizmet ve vermiş olduğu fiyattan dolayı Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisine Teşekkür ederim.
Bariş
Teşekkür
Başta Servise gelen ustamız Bey olmak üzere bütün teknik destek ekibine, hızlı yanıtları ve kalıcı çözümleri için teşekkürlerimi iletiyorum.
Hayriye G.
Teşekkür
İyiydi sorunsuz hallettik
Mahmut
Teşekkür
Firmanızın hizmetlerinden ve ürünlerinden gayet memnunum. Oldukça uygun fiyatları sunmanız ve müşteri odaklı çalışmalarınız, teknik konularda anında cevap verip çözüm bulmanız sizi vazgeçilmez yapıyor. :) Teknik sorunlara, detaylara karşı çözüm ve yanıt hızınız süper. Saygılarımla
Mevlüt G.
Teşekkür
Arçelik çamaşır makinem bozulmuştu. Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisini çağırdım. Vermiş oldukları gün ve saatte geldiler. Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi Arızayı giderdikten sonra böyle durumlarda ne yapmam gerektiği anlattı. Kısacası çok memnun kaldım. Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi'ni Herkeze tavsiye ederim.

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Muratpaşa Ariston Klima Servisi Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Antalya Muratpaşa Ariston Klima Servisi Ocak, Fırın, Buzdolabı, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Süpürge, Klima. Antalya Beyaz Eşya Servisi

Bu Sayfayı Paylaşın

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Muratpaşa Ariston Klima Servisi Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Kırcami En Yakın Ariston Bulaşık Makinesi Servisi Ariston
Muratpaşa Samsung Çamaşır Makinesi Servisi Samsung
Konyaaltı Beko Bulaşık Makinesi Servisi Beko
Meltem En Yakın Regal Bulaşık Makinesi Servisi Regal
Muratpaşa Siemens Klima Servisi Siemens
Zerdalilik Regal Bulaşık Makinesi Servisi Regal
Doğu Garajı Samsung Klima Servisi Samsung
Hoover Antalya Hoover
Şirinyalı Regal Derin Dondurucu Servisi Regal
Lara Profilo Bulaşık Makinesi Servisi Profilo
Çamaşır makinesi tahliye hortumu nasıl uzatılır?
Fırın Pişirme (alt – üst kısım eşit pişirmiyor ise) Altus
Soğuksu Siemens Buzdolabı Servisi Siemens
Antalya En Yakın Beko Derin Dondurucu Servisi Beko
Muratpaşa En Yakın Ariston Bulaşık Makinesi Servisi Ariston
Konyaaltı En Yakın Arçelik Buzdolabı Servisi Arçelik
Lara Antalya Beyaz Eşya Hızlı Servis
Döşemealtı En Yakın Bosch Çamaşır Makinesi Servisi Bosch
Lg Fener Lg
Konyaaltı En Yakın Ariston Çamaşır Makinesi Servisi Ariston
Muratpaşa General Servisi General
Uncalı Beko Bulaşık Makinesi Servisi Beko
Bulaşık makinesi tuzu nereye konur Beko?
Döşemealtı Samsung Klima Servisi Samsung
Soğuksu En Yakın Siemens Klima Servisi Siemens
Zerdalilik Beko Bulaşık Makinesi Servisi Beko
Mutfak tezgah yüksekliği ne olmalı?
Uncalı Samsung Çamaşır Makinesi Servisi Samsung
Zerdalilik Bosch Derin Dondurucu Servisi Bosch
Kepez Bosch Servisi Bosch
Uncalı Profilo Ankastre Servisi Profilo
Antalya Siemens Derin Dondurucu Servisi Siemens
Samsung Meydankavağı Samsung