Şirinyalı Ariston Buzdolabı Servisi

Yaptığımız Her İşe ve Kullandığımız Her Parçaya 1 YIL GARANTİ Vermekteyiz.

Şirinyalı Ariston Buzdolabı Servisi

Servis Ekiplerimiz tarafından servis hizmeti sırasında bütün tedbirlere dikkatle uyulmaktadır. Herşey Sağlığımız için ... Saygılarımızla.

☎️ 0507 803 1571

ANTALYA BEYAZ EŞYA TAMİRCİSİ

Şirinyalı Ariston Buzdolabı Servisi telefon, iletişim Antalya Ariston Buzdolabı Servisi olarak sizlere bir telefon kadar Yakınız. Ariston markalı Buzdolabınız için Antalya’daki Buzdolabı Servisi irtibat numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Antalya’da Buzdolabı Uzman Servisiyiz ve Antalya Buzdolabı Servisi olarak sizlere Buzdolabı markasıyla ilgili en iyi Buzdolabı teknik servis hizmetini size bir telefon uzaklığında sunuyoruz. Antalya Buzdolabı Servisi olarak sizlere Buzdolabı servis hizmetini kesintisiz sunmaktayız.

Antalya Buzdolabı olarak yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan garantilidir. servis ve parça değişimi servis fişi ile kayıt altına alınır ve müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Buzdolabı Servistalebiniz olduğunda size gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşır ve sorununuzu gideririz. Buzdolabı Servisimiz yıllardır hizmet vermektedir, çalışanlarımız asgari 5, azami 15 yıllık servis tecrübesine sahiptir. Buzdolabı Servisimiz gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir,servis sertifikalarına ve fabrika eğitimlerine sahiptir. Buzdolabı Servisi Antalya için Talep ettiğiniz gün ve saatte sizi ziyaret ederek cihazınızın onarımını yapmaktayız.

Garantili servis

Antalya Buzdolabı Servisi tarafından yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan garantilidir. Servis ve parça değişimi servis fişi ile kayıt altına alınır ve müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Hızlı ve yerinde servis

Servis talebiniz olduğunda size gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşır ve sorununuzu giderir. Mümkün olduğu müddetçe cihazınıza sizin ortamınızda hızlı müdahale edilmekte, gerek görüldüğü takdirde servis formu karşılığında atölyemize alınmaktadır.

Tüm markalara servis

Geniş yedek parça stoğumuz ile Antalya'da tüm markalarına geniş kapsamlı servis hizmeti vermekteyiz.

Güvenilir, tecrübeli

Buzdolabı Servisimiz yıllardır hizmet vermektedir, çalışanlarımız asgari 5, azami 15 yıllık servis tecrübesine sahiptir. Gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir,servis sertifikalarına ve fabrika eğitimlerine sahiptir.

Şirinyalı En iyi Buzdolabı Servisi, Şirinyalı Buzdolabı Servisi, Şirinyalı Buzdolabı Arıza Bakım Tamir Servisi
Marka: 
İlçe: 

Yorumlarınız

Yunus K.
Teşekkür
Mükemmel Hizmetiniz İçin Çok Teşşekür Ederim Özellikle Servise gelen ustamız Bey ve ekibine Yardımlarından Ve Sundukları Hizmetten Dolayı Çok Teşşekürler. KALİTELİ HİZMET UYGUN FİYAT GARANTİSİ KESİNTİSİZ HİZMET ..
Sultan V.
Teşekkür
Buzdolabımın bozulması üzerine Antalya Beyaz Eşya Yetkili Servisini çağırdım. Randevu verdikleri gün ve saatte gelerek arızayı hemen tespit ederek müdahale etti. Pratik bir şekilde motorunu değiştirdi, gazın dolumunu yaptı. Teşekkürler Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi.
Gülseren Ergün
Teşekkür
Her birinize derin tesekkurlerimi bildiriyorum! Sizinle calismaktan cok memnunum ! Mustatafa Bey'e ozel tesekkurlerimi bildiriyorum her problemimizde bizi aydinlatdigi icin
Rezan
Teşekkür
Tamamen güvenilen bir firma olduğundan hiç kuşkunuz olmasın. Servis hizmetini mükemmel aldık. Herkese öneririm.
Alparlsan K.
Teşekkür
Gerçekten de başarılı bir firma. Servis konusunda en ufak bir problem yaşamadım. Ne zaman aklıma bir soru takılsa sorumu soruyorum çok teşekkürler.
Salim A.
Teşekkür
çok iyi
Cem U.
Teşekkür
Mükemmel bir Teknik Servis ! Herkese tavsiye ediyorum.
Kamil Alaçam
Teşekkür
Buzdolabımın üst dondurucu kısmı buzlanma yapıyordu. Komşumun tavsiyesi üzerine Bu servisi çağırdım. Yakasında firma kartı vardı. Mütevazi bir şekilde içeri girdi. Buzdolabıma bakarak arızanın tahliye borusunun tıkanmasından kaynaklandığını buzlanmanın o sebeple olduğunu söyledi. Tam bir ustalıkla tahliye borusunu açarak işlemini bitirdi. Ellerinize sağlık Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi.
Sibel Camgöz
Teşekkür
Arçelik çamaşır makinem bozulmuştu. Beyaz Eşya Tamir Servisini çağırdım. Vermiş oldukları gün ve saatte geldiler. Arızayı giderdikten sonra böyle durumlarda ne yapmam gerektiği anlattı. Kısacası çok memnun kaldım. Herkeze tavsiye ederim.
Yeliz K.
Teşekkür
Gayet başarılı bir ekip
İrazca
Teşekkür
Mükemmel servis hizmeti aldım. Her soruma sabır ve büyük yetkinlikle cevap alabildim. Çok teşekkürler

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Şirinyalı Ariston Buzdolabı Servisi Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Antalya Şirinyalı Ariston Buzdolabı Servisi Ocak, Fırın, Buzdolabı, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Süpürge, Klima. Antalya Beyaz Eşya Servisi

Bu Sayfayı Paylaşın

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Şirinyalı Ariston Buzdolabı Servisi Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Demirdöküm Antalya Demirdöküm
Lara Beyaz Eşya Tamiri
Kepez En Yakın Bosch Bulaşık Makinesi Servisi Bosch
Döşemealtı Bosch Ankastre Servisi Bosch
Kırcami Samsung Bulaşık Makinesi Servisi Samsung
Antalya Profilo Buzdolabı Servisi Profilo
Ariston Hurma Ariston
Döşemealtı En Yakın Arçelik Klima Servisi Arçelik
Konyaaltı En Yakın Siemens Bulaşık Makinesi Servisi Siemens
Şirinyalı En Yakın Profilo Klima Servisi Profilo
Yeşilbahçe En Yakın Profilo Klima Servisi Profilo
Doğu Garajı En Yakın Samsung Çamaşır Makinesi Servisi Samsung
Yeşilbahçe Samsung Bulaşık Makinesi Servisi Samsung
Şirinyalı Beko Klima Servisi Beko
Bulaşık makinesine kaya tuzu konulur mu?
Zerdalilik Regal Bulaşık Makinesi Servisi Regal
Meltem En Yakın Beko Ankastre Servisi Beko
Antalya En Yakın Profilo Buzdolabı Servisi Profilo
Electrolux Yenigün Electrolux
Yeşilbahçe En Yakın Regal Klima Servisi Regal
Konyaaltı En Yakın Siemens Ankastre Servisi Siemens
Doğu Garajı Samsung Bulaşık Makinesi Servisi Samsung
Altus Servisi Konyaaltı Altus
Bulaşık makinesini kim icat etti?
Yeşilbahçe En Yakın Samsung Bulaşık Makinesi Servisi Samsung
Konyaaltı Bosch Servisi Bosch
Konyaaltı Hoover Servisi Hoover
Muratpaşa En Yakın Profilo Ankastre Servisi Profilo
Zerdalilik Samsung Bulaşık Makinesi Servisi Samsung
Kepez Profilo Buzdolabı Servisi Profilo
Profilo Servisi Profilo
Şirinyalı Ariston Klima Servisi Ariston
Kepez Arçelik Bulaşık Makinesi Servisi Arçelik