Uncalı Arçelik Klima Servisi

Yaptığımız Her İşe ve Kullandığımız Her Parçaya 1 YIL GARANTİ Vermekteyiz.

Uncalı Arçelik Klima Servisi

Servis Ekiplerimiz tarafından servis hizmeti sırasında bütün tedbirlere dikkatle uyulmaktadır. Herşey Sağlığımız için ... Saygılarımızla.

☎️ 0507 803 1571

ANTALYA BEYAZ EŞYA TAMİRCİSİ

Uncalı Arçelik Klima Servisi telefon, iletişim Antalya Arçelik Klima Servisi olarak sizlere bir telefon kadar Yakınız. Arçelik markalı klimanız için Antalya’daki Klima Servisi irtibat numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Antalya’da Klima Uzman Servisiyiz ve Antalya Klima Servisi olarak sizlere Klima markasıyla ilgili en iyi Klima teknik servis hizmetini size bir telefon uzaklığında sunuyoruz. Antalya Klima Servisi olarak sizlere Klima servis hizmetini kesintisiz sunmaktayız.

Antalya Klima olarak yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan garantilidir. servis ve parça değişimi servis fişi ile kayıt altına alınır ve müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Klima Servistalebiniz olduğunda size gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşır ve sorununuzu gideririz. Klima Servisimiz yıllardır hizmet vermektedir, çalışanlarımız asgari 5, azami 15 yıllık servis tecrübesine sahiptir. Klima Servisimiz gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir,servis sertifikalarına ve fabrika eğitimlerine sahiptir. Klima Servisi Antalya için Talep ettiğiniz gün ve saatte sizi ziyaret ederek cihazınızın onarımını yapmaktayız.

Garantili servis

Antalya Klima Servisi tarafından yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan garantilidir. Servis ve parça değişimi servis fişi ile kayıt altına alınır ve müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Hızlı ve yerinde servis

Servis talebiniz olduğunda size gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşır ve sorununuzu giderir. Mümkün olduğu müddetçe cihazınıza sizin ortamınızda hızlı müdahale edilmekte, gerek görüldüğü takdirde servis formu karşılığında atölyemize alınmaktadır.

Tüm markalara servis

Geniş yedek parça stoğumuz ile Antalya'da tüm markalarına geniş kapsamlı servis hizmeti vermekteyiz.

Güvenilir, tecrübeli

Klima Servisimiz yıllardır hizmet vermektedir, çalışanlarımız asgari 5, azami 15 yıllık servis tecrübesine sahiptir. Gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir,servis sertifikalarına ve fabrika eğitimlerine sahiptir.

Uncalı En iyi Klima Servisi, Uncalı Klima Servisi, Uncalı Klima Arıza Bakım Tamir Servisi
Marka: 
İlçe: 

Yorumlarınız

Mahmut
Teşekkür
Firmanızın hizmetlerinden ve ürünlerinden gayet memnunum. Oldukça uygun fiyatları sunmanız ve müşteri odaklı çalışmalarınız, teknik konularda anında cevap verip çözüm bulmanız sizi vazgeçilmez yapıyor. :) Teknik sorunlara, detaylara karşı çözüm ve yanıt hızınız süper. Saygılarımla
Fuat
Teşekkür
Verdikleri hizmet parasına göre üst seviyede. Ellerinden geldiğince yardımcı oluyor. Sonuna kadar tavsiye ederim. Antalya Beyaz Eşya Servisine ve tüm ekibine teşekkür ederim.
Kubilay
Teşekkür
Antalya'da Buzdolabı arızamda teknik servis ekibinizin sorunu çözmesinde ve geri dönüş hızınıza hayran kaldım. Başka ne isteyebilirdim ki... Canı gönülden teşekkür ederim. Saygılarımla
Melis B.
Teşekkür
her şey sorunsuzca halloldu teknik ekibinizi tebrik ediyorum.
Aysel Ş.
Teşekkür
3 Yıldır BOSH Marka çamaşır makinem var ve garanti bitiminden kısa bir süre sonra aniden bozuldu. Eo9 hatası vermeye başladı.Yetkili Antalya Beyaz Eşya Servisini aradım bana garantisinin bitiğini ve bana yardımcı olamayacağını ve kullanıcı hatasından kaynaklanmış olacağını söyledi.BOSH Marka kullanan müşterilerinin garantisi bitmiş ürünlerin ödeme karşılığında değiştirebileceklerini belirtiler.Bende bunun üzerine Antalya Beyaz Eşya Tamir servisini arayarak servis istedim. Antalya Bosh Servisinin servisinden kat kat tecrübeli olduklarını anladım. Herkese tavsiye ederim.
Şenay
Teşekkür
Servise gelen ustamız bey başta olmak üzere tüm çalışan arkadaşlara teşekkür ederim. Buzdolabımızı neredeyse baştan yaptılar çok çok teşekkürler.
Ahmet Güntekin
Teşekkür
3 Yıldır BOSH Marka çamaşır makinem var ve garanti bitiminden kısa bir süre sonra aniden bozuldu. Eo9 hatası vermeye başladı.Yetkili Servisini aradım bana garantisinin bitiğini ve bana yardımcı olamayacağını ve kullanıcı hatasından kaynaklanmış olacağını söyledi.BOSH Marka kullanan müşterilerinin garantisi bitmiş ürünlerin ödeme karşılığında değiştirebileceklerini belirtiler.Bende bunun üzerine Antalya Beyaz Eşya Tamir servisini arayarak servis istedim. Bosh un servisinden kat kat tecrübeli olduklarını anladım. Herkese tavsiye ederim.
Emre Ö.
Teşekkür
yaptığınız işte sizden iyisini tanımadım henüz ... çamşır makinemizi yeni gibi yaptılar çok teşekkürler.
Bora F.
Teşekkür
Antalya 'da hizmet veren en kaliteli teknik servislerden biri, fiyat/performans karşılaştırmasında ise en iyisi. Servis ekibi gayet hızlı ve başarılı.
Salim A.
Teşekkür
çok iyi
İsmail A.
Teşekkür
Sorunsuz bir şekilde teknik servis talebimi gerçekleştirdim teşekkrler

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Uncalı Arçelik Klima Servisi Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Antalya Uncalı Arçelik Klima Servisi Ocak, Fırın, Buzdolabı, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Süpürge, Klima. Antalya Beyaz Eşya Servisi

Bu Sayfayı Paylaşın

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Uncalı Arçelik Klima Servisi Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Bulaşık makinesinde sıvı deterjan kullanılır mı?
Bulaşık makinesi ağırlığı kaç kg?
Konyaaltı En Yakın Profilo Bulaşık Makinesi Servisi Profilo
Döşemealtı En Yakın Beko Klima Servisi Beko
Aksu En Yakın Regal Klima Servisi Regal
Ariston Liman Ariston
Kepez Profilo Bulaşık Makinesi Servisi Profilo
Kepez Baymak Servisi Baymak
Zerdalilik En Yakın Bosch Çamaşır Makinesi Servisi Bosch
Yeşilbahçe En Yakın Regal Buzdolabı Servisi Regal
Muratpaşa Proterm Servisi Proterm
Muratpaşa Beyaz Eşya Tamircisi
Uncalı Ariston Çamaşır Makinesi Servisi Ariston
Soğuksu Regal Ankastre Servisi Regal
Muratpaşa Beko Ankastre Servisi Beko
Antalya En Yakın Ariston Bulaşık Makinesi Servisi Ariston
Lara En Yakın Bosch Buzdolabı Servisi Bosch
Döşemealtı Ariston Buzdolabı Servisi Ariston
Konyaaltı En Yakın Bosch Buzdolabı Servisi Bosch
Yeşilbahçe En Yakın Arçelik Buzdolabı Servisi Arçelik
Uncalı En Yakın Regal Çamaşır Makinesi Servisi Regal
Şirinyalı En Yakın Bosch Buzdolabı Servisi Bosch
Döşemealtı Arçelik Çamaşır Makinesi Servisi Arçelik
Regal Antalya Regal
Döşemealtı En Yakın Regal Buzdolabı Servisi Regal
Kırcami Bosch Derin Dondurucu Servisi Bosch
Electrolux Electrolux
Zerdalilik En Yakın Profilo Klima Servisi Profilo
Meltem Regal Klima Servisi Regal
Antalya En Yakın Arçelik Çamaşır Makinesi Servisi Arçelik
Döşemealtı En Yakın Samsung Bulaşık Makinesi Servisi Samsung
Lara Beyaz Eşya Arıza Tamiri
Regal Konyaaltı Regal