Bulaşık makinesi ölçüleri nedir?

Yaptığımız Her İşe ve Kullandığımız Her Parçaya 1 YIL GARANTİ Vermekteyiz.

Bulaşık makinesi ölçüleri nedir?

Servis Ekiplerimiz tarafından servis hizmeti sırasında bütün tedbirlere dikkatle uyulmaktadır. Herşey Sağlığımız için ... Saygılarımızla.

☎️ 0507 803 1571

ANTALYA BEYAZ EŞYA TAMİRCİSİ

Bağlantısız bulaşık makinelerinin boyutları : Tam boy 60 cm genişliğe, 55-68 cm derinliğe, 80-89 cm yüksekliğe sahiptir; dar olanlar 45 cm genişliğe, 54-64 cm derinliğe, 82-85 cm yüksekliğe sahiptir; kompakt olanlar 54,5-55,1 cm genişliğe, 49-53 cm derinliğe, 43,5-60 cm yüksekliğe sahiptir. Beyaz eşyalarınızdaki Bütün sorunlar için Ekibimize Hemen Şimdi Ulaşabilirsiniz.

Antalya Beyaz Eşya Servisi Olarak yaptığımız bütün işlerde 1 Yıl Parça ve İşçilik Garantisi Vermekteyiz. Altus Antalya, Arçelik Antalya, Beko Antalya, Bosch Antalya, General Antalya, LG Antalya, Regal Antalya, Samsung Antalya, Siemens Antalya Servisi

İlçe: 

Yorumlarınız

Harun
Teşekkür
Arçelik çamaşır makinem bozulmuştu. Beyaz Eşya Tamir Servisini çağırdım. Vermiş oldukları gün ve saatte geldiler. Arızayı giderdikten sonra böyle durumlarda ne yapmam gerektiği anlattı. Kısacası çok memnun kaldım. Herkeze tavsiye ederim.
Salim A.
Teşekkür
çok iyi
Burak Ozkan
Teşekkür
Bu yorumu içimden sadece içimden geldiği için yazıyorum... Verdiğiniz hizmet Türkiye standartları kalitesine göre yüksek kalitede olan bir servissiniz. Sizinle olmaktan gerçekten çok memnunum, umarım ayağınıza taş takılmadan şuanki kalitenizi hep korursunuz. Sizi seviyorum Antalya Beyaz Eşya Servisi Ekibi, herşey için teşekkürler.
Bora F.
Teşekkür
Antalya 'da hizmet veren en kaliteli teknik servislerden biri, fiyat/performans karşılaştırmasında ise en iyisi. Servis ekibi gayet hızlı ve başarılı.
Suat B.
Teşekkür
Desteklerini sonuna kadar ve oldukça hızlı bir şekilde gösterdiler. Mutlu müşteri yaratma konusunda oldukça başarılı bir firma. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.
Coşkun A.
Teşekkür
Bu servisi Beyaz Eşya Tamir Servisi Antalya'yı internetten ararken tesadüfen buldum. Aradım tam söyledikleri saatte geldiler. Evime ilk defa yaka kartı bulunan bir servis geldi. Çok başarılı bir iş çıkardı ve teknik bilgilerde verdi çok memnun kaldım. Teşekkürler Beyaz Eşya Tamir Servisi Antalya ekibi
Mehmet Soyturk
Teşekkür
Hizmetlerinizden çok memnunum teşekkürler
Sultan V.
Teşekkür
Buzdolabımın bozulması üzerine Antalya Beyaz Eşya Yetkili Servisini çağırdım. Randevu verdikleri gün ve saatte gelerek arızayı hemen tespit ederek müdahale etti. Pratik bir şekilde motorunu değiştirdi, gazın dolumunu yaptı. Teşekkürler Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi.
Mevlüt G.
Teşekkür
Arçelik çamaşır makinem bozulmuştu. Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisini çağırdım. Vermiş oldukları gün ve saatte geldiler. Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi Arızayı giderdikten sonra böyle durumlarda ne yapmam gerektiği anlattı. Kısacası çok memnun kaldım. Antalya Beyaz Eşya Tamir Servisi'ni Herkeze tavsiye ederim.
Arda Ç.
Teşekkür
Arkadaşa teşekkür ederim.
Mertcan T.
Teşekkür
Özellikle çamaşır makinesi teknik servis desteklerinin hızlı şekilde çözüm ürettiğini bildiğiim ve memnun kaldığım sayılı firma olmalarından ötürü teşekkür ederim.

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Bulaşık makinesi ölçüleri nedir? Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Antalya Bulaşık makinesi ölçüleri nedir? Ocak, Fırın, Buzdolabı, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Süpürge, Klima. Antalya Beyaz Eşya Servisi

Bu Sayfayı Paylaşın

1 Yıl İşçilik ve Parça Garantisi Vermekteyiz Bulaşık makinesi ölçüleri nedir? Teknik Servisimiz için Hemen Bizleri Arayabilirsiniz

Uncalı Profilo Bulaşık Makinesi Servisi Profilo
Zerdalilik Siemens Ankastre Servisi Siemens
Doğu Garajı Siemens Bulaşık Makinesi Servisi Siemens
Şirinyalı Ariston Buzdolabı Servisi Ariston
Ariston Şirinyalı Ariston
Uncalı En Yakın Bosch Çamaşır Makinesi Servisi Bosch
Çamaşır Makinesi Hızlı Servis Kepez
Kaç programlı bulaşık makinesi almalıyım?
Doğu Garajı En Yakın Beko Ankastre Servisi Beko
Muratpaşa Siemens Buzdolabı Servisi Siemens
Beko Liman Beko
Konyaaltı En Yakın Ariston Derin Dondurucu Servisi Ariston
Doğu Garajı En Yakın Beko Klima Servisi Beko
Meltem Regal Bulaşık Makinesi Servisi Regal
Zerdalilik En Yakın Bosch Derin Dondurucu Servisi Bosch
Aksu Samsung Çamaşır Makinesi Servisi Samsung
Ariston Servisi Kepez Ariston
Şirinyalı Beyaz Eşya Arıza Servisi
Kepez Profilo Çamaşır Makinesi Servisi Profilo
Lara Siemens Derin Dondurucu Servisi Siemens
Lara Regal Çamaşır Makinesi Servisi Regal
Muratpaşa Regal Derin Dondurucu Servisi Regal
Konyaaltı Arçelik Ankastre Servisi Arçelik
Muratpaşa En Yakın Siemens Çamaşır Makinesi Servisi Siemens
Şirinyalı Arçelik Klima Servisi Arçelik
Doğu Garajı Profilo Bulaşık Makinesi Servisi Profilo
Muratpaşa En Yakın Ariston Klima Servisi Ariston
Şirinyalı Samsung Buzdolabı Servisi Samsung
Bosch Liman Bosch
Şirinyalı En Yakın Arçelik Bulaşık Makinesi Servisi Arçelik
Muratpaşa En Yakın Samsung Klima Servisi Samsung
Kepez Samsung Buzdolabı Servisi Samsung
Döşemealtı En Yakın Siemens Ankastre Servisi Siemens